fbpx

Miért van az, hogy mások mondják meg mit akarj, mi az életcélod, küldetésed ezen a földön? Miért van az, hogy ha a történelemben visszatekintünk mindig valami erős (erőszakos), diktatórikus államnál látjuk ezt a hozzáállást?

Megmondások régen

Bizony volt egy feketehajú, rövid bajuszt viselő ember, akit olykor Fhürernek hívtak. Hirdette a magas szőke, kékszemű homo-germanicus fajt, úgy, hogy ő nem volt az. Ennek ellenére beleszólt, sőt jogszabályt alkotott, melyben „szorgalmazták a korai házasságot, betiltották az óvszer használatát, halálbüntetéssel fenyegették meg a magzatelhajtó nőket, sőt a férjes asszonyok nem viselhették a jegygyűrűjüket, hogy kíméljék a lányanyák érzékenységét. A Führer nem rejtette véka alá a véleményét: A nemi életet mi határozzuk meg!” Vagyis megmondták a nőknek.

Történt olyan, hogy egy szövőnő, bizonyos Bíró Károlyné született: Ratkó Anna a Rákosi rendszert kiszolgálva fennen hirdette, „Lánynak szülni dicsőség, asszonynak szülni kötelesség!” Vagyis megmondták a nőknek ismét.

Megmondták a nácik és a komcsik is, és nem csak megmondták, hanem ennek megfelelően intézkedéseket is bevezettek, hogy igazuk legyen.

Megmondások ma

Napjainkban is vannak olyan arcok, akik szeretik megmondani, hogy mi az életcélja egy nőnek. Mostanság egy őszülő dúsbajuszú mondta meg a tutit a nőknek a Parlament épületében ülve. Aztán gyűrűzött tovább, amikor egy énekes művészember is megmondta, hogy hol a helye a nőnek.

Én meg csak azon ábrándozom, hogy végre mondja már valaki azt, szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha esküvőt, lakodalmat szerveznek maguknak, mert a nő akkor teljesedik ki, ha a házasságkötését esküvői rendezvénnyel és lakodalommal ünnepli. Segítségül a Vőfély Megoldás vállalkozás igénybevétele kötelező.  🙂

Sőt tovább megyek, minden lakodalomhoz a Vőfély Megoldás jóváhagyása kell, persze a jóváhagyás nem ingyenes…. Akár még ideológiát is képesek lennénk kitalálni.  🙂

Aztán felébredtem vagy elaludtam… (ezt dönts el) és azt látom, hogy olyan világban élünk ahol a nőnek nem mondják meg, hanem ő választja ki az életcélját, vagy életcéljait.

Ahol nem a pénztárca dönti el az esküvőt. Vagyis, hogy legyen esküvő és heted hét országra szóló lakodalom, hanem az, hogy mit szeretne a nő és mit a férfi, és szabadon választhat a felkínált lehetőségek közül.

Választhat a Vőfély Megoldás által kínált vőfély, ceremóniamester lehetőségekből, vagy akár választhat mást is, de minek amikor a legjobb választás a vőfélymegoldás 🙂 .

Tetszett a cikk? Oszd meg (és uralkodj)  😈

 

Az íráshoz adatokat

Anna Maria Sigmund: A szexuális élet nem magánügy könyvből,

a wikipediából és médiahírekből merítettünk.

Pin It on Pinterest