fbpx

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A siekeres esküvőszervezés titka

A könyvben bemutatom, hogyan csináld hihetetlenül okosan, amivel elkerülöd, hogy minden nap fáradtan rogyj az ágyadba egészen az esküvődig, majd az esküvődön már csak azt szeretnéd, hogy legyünk már túl az egészen?

#1-a-sikeres_eskuvoszervezes_titka-305x482w

Mit várhatsz A sikeres eskövőszervezés titka c. könyvemtől? ⇓ Görgess lejjebb! ⇓

{

Bevallom őszintén, először azt hittem, hogy olyan anyag lesz, mint egy esküvőszervező könyv. De utána menet közben rájöttem, hogy nem, ez sokkal több annál. Rengeteg olyat olvastam, amiket eddig máshol nem és problémát, dilemmát okozott, hogy mit hogyan kellene csinálni, a te anyagodban viszont egyértelmű választ kaptam hozzá.

Kókai Katalin

Ezt várhatod a könyvemtől!

Meg fogsz hökkenni, hogy olyan tényekkel ismerkedsz meg, ami az esküvő tervezéséhez, majd szervezéséhez elengedhetetlen. Ennek következtében egész más nézőpontból és végre rendszerben fogod látni az előtted álló esküvőszervezési feladatokat, ami megnyugvással fog eltölteni.

A nagy tavaszi AKCIÓ

Akcio-SET-500x500w

A sikeres esküvőszervezés titka

Kidolgoztam egy módszert, ami leköveti az esküvőszervezés időszakaszait. Majd a lépéseket külön könyvekbe írtam meg.

A Sikeres Esküvőszervezés TITKA című könyv az első lépés. Ez gyakorlatilag az elmélet, hogy jó tervet tudj készíteni. Igen, mert ha jó tervet készítesz, akkor abból könnyen és jól tudod szervezni az esküvőd.

Ebbe a könyvbe sűrítettem bele azt a tudást, amiből megtudhatod, hogy mi az a 4 lépés, amit soha nem hagyhatsz ki, ha esküvőt akarsz. Mi az, amit ha kihagysz katasztrofális lesz minden. Mi múlik rajtad és hogyan csináld hihetetlenül okosan.

A sikeres esküvőszervezés titka c. könyvem megszerzéséhez kattints a “Megrendelés most!” nyomógombra, ha az összes könyvem érdekel, akkor  ⇓ görgess lejjebb! ⇓

3 999,-Ft

5-öt egy csapásra 1 ajándékkal

Bármilyen jó tanácsokat kaptál eddig esküvőszervezés témában, valahogy nem áll össze a kép egy teljes egésszé és fogalmad sincs milyen lépéseket kellene egymás után megtenni?

Van néha olyan érzésed, hogy szinte egy helyben toporogsz és jó lenne, ha valaki végre megmondaná, hogy mit kellene konkrétan csinálni?

Minden menyasszony úgy vág bele az esküvője szervezésébe, hogy soha, sehol nem tanulta meg a fortélyokat.

Be kell látni, hogy azokat a tanácsokat muszáj félredobni, amit azok adnak, akik ugyanúgy az első esküvőjüket szervezik, mert ez frusztrációhoz és stresszhez vezet.

Létfontosságú, hogy valós kipróbált esküvőszervezési tudás kell! Említettem, hogy kidolgoztam egy módszert, ami leköveti az esküvőszervezés időszakaszait. Minden időszakasznak megvannak az előkészítő, szervező feladatai. Ezek az időszakok:

 1. az esküvőd szervezése előtti időszak,
 2. az esküvőd szervezésének szakasza,
 3. az esküvőd időszaka,
 4. a lakodalmad időszakasza.

Gondoltad volna, hogy minden szakaszban annyi feladat van, hogy külön könyvet tudtam írni róla? Pedig így van! Ez is azt bizonyítja, hogy nem lehet tudás nélkül belevágni az esküvőd szervezésébe. Minden könyvön látod a hastag számot (#1; #2; stb.) ez mutatja, hogy melyik időszakasz szervezési feladatait találod benne.

Most nagy kedvezménnyel adom a könyveimet, ha egyszerre megveszed és ha igy teszel egy ajándékot is adok mellé.

Hidd el, ha az esküvőd napján visszagondolsz arra a pillanatra, amikor még nem ismertük egymást és nem találkoztál az esküvőszervezéshez használható tudással, akkor talán még mosolyogni is fogsz magadon, hogy hogyan indultál el a szervezéssel!

Ha szeretnél boldogsággal eltöltő eredményeket, és nem szeretnél bénázást, stresszt, sírást, időt és pénzt pazarolni, akkor ezt ne hagyd ki!

Az akció eddig tart

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Rendeld meg most, mert le fog járni az idő és akkor nagyon fogod bánni. Az akció nem kerül meghosszabbításra, de van jobb akciónk. Nézd meg az All in csomagot. ⇓ Görgess lejjebb! ⇓

17.995,– Ft helyett csak 15 516,-Ft

ZÉRÓ KOCKÁZATA legyen…

… amikor úgy döntesz, hogy próbára teszed a tudáscsomagot.

Ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok.

Amennyiben úgy gondolod, nem megfelelő az az információ, amit a kiadványainkban találsz, akkor ezt jelezed, és visszaküldjük a pénzed. Igen a rendelésed teljes értékét visszaküldjük.
Nincs apróbetűs rész… Amennyit utaltál, annyit küldünk vissza.

Semmilyen kockázat nincs!

Tisztességesen hangzik?
Itt van az esélye, hogy profi módon, mindenre kiterjedő figyelemmel szervezd az esküvőd, csupán a megrendelés gombra kell kattintanod.

Tudd, hogy van számodra még kedvezőbb ajánlatom. Nézd meg az ALL IN csomagot!

5in1-600x600w
All_in-600x600w

All in csomag +4 és +1 ráadás ajándékkal

Ha menyasszonyként rettegsz attól, hogy minden rendben menjen az esküvődön, ha nem tudod milyen lépéseket kell megtenned az esküvőd szervezéskor, és szeretnél végre szakértőtől segítséget kapni, akkor sürgősen meg kell tudnod valamit, amit a legtöbb menyasszony nem tud az esküvőkről…

Ez egy félelmetes dolog, amin először én is meglepődtem… ez pedig az, hogy a

tapasztalatlanságnak fájdalmas ára van!

A legborzasztóbb pedig az, hogy ez csak az esküvő napján derül ki. Akkor, amikor már túl késő és nem orvosolható a baj.

Ezért dolgoztam ki azt a módszert, ami leköveti az esküvőszervezés időszakaszait. Minden időszakasznak megvannak az előkészítő, szervező feladatai. Ezek az időszakok:

 1. az esküvőd szervezése előtti időszak,
 2. az esküvőd szervezésének szakasza,
 3. az esküvőd időszaka,
 4. a lakodalmad időszakasza.

De, erről már korábban írtam. Szóval, ha azt szeretnéd, hogy minden egyes időszakaszban, minden lényeges feladatot elvégzz, hogy ne maradjon ki semmi és egy igazán remek ajánlatra vársz tőlem, akkor ez az, amivel a legjobban jársz.

Mert az ALL In csomagba beletettem az összes könyvemet a lehető legkedvezőbb áron és pluszban, az összes kiadványt. Vagyis ezeket:

Névkalkulátor

Tudtad, hogy a házasságkötés után mennyi lehetőség van arra, hogy használd a neved? Tudtad, hogy a névválasztás az kihatással lesz a születendő gyermeketek vezetéknevére? Ebből megtudod az ÖSSZES, tényleg az ÖSSZES variációt.

Polgári Házasságkötés

Az anyakönyvvezető a családjogi törvény szövevényes útjain kalauzol el és elárulja, hogy:

laughing a házasságkötési szándék bejelentését követően mennyi a kötelező várakozási idő, és hol a kiskapu? laughing mi az általános szabály, mi a teendő, ha valamelyik házasulandó külföldi és mondjuk, magyarul sem tud? laughing olyan információkat is megtudsz, amit lehet, a hivatalos ügyfélfogadási időben nem tudnál meg.

Zenegyűjtemény

A zenegyűjtemény 125 kategorizált zenét tartalmaz, ami az esküvői ceremóniádon szólhat. A kategóriák:

laughing bevonulás; laughing aláírási ceremónia; laughing gyűrűhúzási ceremónia; laughing gyertya, homok, fröccs, kötél ceremónia; laughing szülőköszöntő;

laughing gratuláció.

Ezzel kétségtelenül könnyebb megtalálnod a Neked szimpatikus zenéket. Nem tudod mik ezek? Ezeket is megtudod!

VIP menyasszonyiskola

laughing ezzel hozzáférsz a folyamatosan bővülő tudáshoz a honlap titkos részén. laughing hozzáférést kapsz a youtube csatornánkon elhelyezett titkosított videókhoz (már 25 videó vár). laughing csatlakozásoddal belépést nyersz az ESKÜVŐ VIP titkos tanulói Facebook csoportba, ahol már 22 esküvőszervezést segítő lecke vár. laughing Esküvő VIP facebook csoportban találkozol élő műsorokkal és olyan titkos videókkal, amit csak a csoport tagjai nézhetnek meg. laughing a csatlakozás havi díja ebben a csomagban egyedülállóan kedvező…

És a legfontosabb, hogy nyugodtan készülhetsz az esküvődre, hiszen magabiztos leszel, mert minden szükséges tudást, és praktikát ismerve végzed el az esküvőszervezés lépéseit…

Ezeket a kiadványokat máshol nem találod meg, csak itt nálunk.

Az akció nem tart sokáig és tulajdonképpen szerencsés is vagy, hogy ráakadtál az oldalunkra. Nem lesz idő, energia és pénz pocsékolás az esküvőd szervezése során. Meglesz a képességed arra, hogy légies könnyedséggel szervezd az esküvődet mindenféle kitérő és fölösleges, időrabló, költséges melléfogás nélkül.

Higgy nekem, életed egyik legfontosabb eseménye előtt állsz, amire többmilliót fogsz elkölteni. Hallgass a józan észre és hidd el, hálás leszel magadnak, hogy megszerzed az

All in csomagot +4 és +1 ráadás ajándékkal

Arra kérlek, ne vacilálj, mert az esküvőd időpontja rohamosan közeleg, lehet, ezt még nem érzed, de így van. Az ajánlatunk nem tart örökké, sőt percről, percre kevesebb az időd. Késő lesz az esküvődön arra gondolni, hogy de jó lett volna az, amit a Mesés Esküvő oldalon láttam, mert akkor már menthetetlenül késő lesz.

27.983,- Ft helyett csak 15 487,-Ft

ZÉRÓ KOCKÁZATA legyen…

… amikor úgy döntesz, hogy próbára teszed a tudáscsomagot.

Ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok.

Amennyiben úgy gondolod, nem megfelelő az az információ, amit a kiadványainkban találsz, akkor ezt jelezed, és visszaküldjük a pénzed. Igen a rendelésed teljes értékét visszaküldjük.
Nincs apróbetűs rész… Amennyit utaltál, annyit küldünk vissza.

Semmilyen kockázat nincs!

Tisztességesen hangzik?
Itt van az esélye, hogy profi módon, mindenre kiterjedő figyelemmel szervezd az esküvőd.

Csak kattints a megrendelés gombra most!

Látod, az akció ideje egyre fogy...

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit üzennek, akik már kérték a segítségemet?

w

„Semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztem esküvőszervezést illetően, csak abból tudtam gazdálkodni, amikor vendég voltam.

Ezért minden olyan menyasszonynak / vőlegénynek ajánlom, aki tapasztalatlan! Vannak ugyan elképzeléseik, hiszen kinek nincsenek, de bizonytalanok. Azt gondolom, hogy jó esetben az embernek egyszer van esküvője és akkor nyílván tapasztalatlan és bizonytalan, ÍGY MINDENKINEK javasolnám, aki esküvő előtt áll.”

Larina

w

“A barátnőim nevettek, amikor megvettem a tudáscsomagot, de amikor játszi könnyedséggel szerveztem az esküvőm, mindegyikük elképedt.

Ami igazán megdöbbentett, hogy mennyi mindenre nem gondoltam volna, ha a barátnőimre hallgatok. Ők azt mondták, az esküvő szervezése nem nagy dolog és őszintén megmondva arra gondoltak, hogy ha menyasszonyi ruhában van valaki, akkor az már esküvő.”

Enikő

w

„… abban segít, hogy a szervezés első pillanatától a lelked és a pénztárcád nyugalmi állapotban legyen, az esküvőtök pedig csodálatos legyen.”
Barna László ceremóniamester

„…látom, hogy időnként a mécses is eltörik a menyasszony nyakába szakadó feladatoktól.” „…fogadjátok el a kolléga segítő jobbját.”
Simai Mariann szertartásvezető

„…minden esküvőre készülő párnak szívből ajánlom, mert hiteles és hasznos információkat kaphatnak egy sokat látott esküvői szakembertől.”
Glöckl Ferenc esküvői diszkós

Megrendelés itt

Nyisd le a választható csomagokat, és látni fogod melyik éri meg a legjobban.

megrendelés most

Ezek közül választhatsz

katt a zöld karikára, hogy lásd a csomagokat

A sikeres esküvőszervezés titka c. könyv

Ezt kapod:

 • A Sikeres Esküvőszervezés Titka című e könyv 3.999,-Ft
 • Kedvezmény nincs. frown
 • Ajándék nincs. frown

3 999 FtKosárba teszem

5-öt egy csapásra 1 ajándékkal

Ezt kapod:

 • Sikeres Esküvőszervezés Titka 3.999,-Ft helyett 3.879,- Ft
 • Hogyan Szervezd az Esküvőd 3.999,- Ft helyett 3.879,- Ft
 • Mesés Esküvő 3.999, Ft helyett 3.879,- Ft
 • Mesés Lakodalom 3.999, Ft helyett 3.879,- Ft

 

 • Polgári házasságkötés 1.999,-Ft helyett ajándék smile

 

17 995 Ft 15 516 FtKosárba teszem

All in csomag +4 és +1 ráadás ajándék

Ezt kapod:

 • Hogyan Szervezd az Esküvőd 3.999,- Ft helyett 3.499,- Ft
 • Mesés Esküvő 3.999,- Ft helyett 3.499,- Ft
 • Mesés Lakodalom 3.999,- Ft helyett 3.499,- Ft
 • VIP Menyasszonyiskola tagság 5.990,- Ft helyett 4.990,- Ft smile
 • Sikeres Esküvőszervezés Titka 3.999,-Ft ajándék smile
 • Polgári házasságkötés 1.999,- Ft ajándék smile
 • Zenegyűjtemény 1.999,- Ft ajándék smile
 • Névkalkulátor 1.999,- Ft ajándék smile

27 983 Ft 15 487 FtKosárba teszem

bankkártyás fizetés
Copyright © 2012 All Rights Reserved Nagy G. Csaba | Created by Lailanma Marketing
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk: Barion

Pin It on Pinterest