fbpx

Hogyan Szervezd az Esküvőd a legelső lépéstől

A könyv, ami lépésről-lépésre megtanít hogyan kell az esküvődet megszervezni, idegeskedés és stressz nélkül, és megmutatja milyen teendőid vannak az esküvőd előtti hónapokban, majd az esküvőt követő időben.

Mégis mi ez a Hogyan Szervezd az Esküvőd könyv?

Ez a könyv a magyar menyasszonyok segítő tündére. Könyörtelenül őszinte a költséges bénázások tekintetében és tűhegyesen mutat rá, rózsaszín ködburok nélkül, hogyan kell esküvőt szervezni saját kezűleg.

 • Miért ajánlja neked, Barna László – Ceremóniamester, Esküvőmarketing tanácsadó a Hogyan szervezd az esküvődet könyvet?
  „… Minden mondata abban segít, hogy a szervezés első pillanatától a lelked és a pénztárcád nyugalmi állapotban legyen, az esküvőtök pedig csodálatos legyen.”

 • Miért ajánlja neked, Balázs Sándor az Országos Vőfély Szövetség elnöke a Hogyan szervezd az esküvődet könyvet?
  „… a Hogyan szervezd az esküvőd az egyik legaprólékosabban összeszedett esküvői felkészítő anyag, melyet ajánlhatok a pároknak…”

 • Miért ajánlja neked, Simai Marianna szertartásvezető a Hogyan szervezd az esküvődet könyvet?
  „… Sok párral beszélgetek a munkám folyamán és bizony látom, hogy időnként a mécses is eltörik a menyasszony nyakába szakadó feladatoktól. A Nagy Nap életetek fontos állomása, amit nem túlélni kell, hanem megélni. Nektek egy esküvőtök van, nekünk sok, ezért fogadjátok el olyan kollégák segítő jobbját, ami örömtelivé teszi számotokra ezt a csodás utat. …”
 • Miért ajánlja neked, Glöckl Ferenc esküvői diszkós a Retroparty tulajdonosa, a Hogyan szervezd az esküvődet könyvet?
  „ … Ezt a könyvet minden esküvőre készülő párnak szívből ajánlom, mert hiteles és hasznos információkat kaphatnak egy sokat látott esküvői szakembertől.”

Egész pontosan mit fogsz találni majd a Hogyan Szervezd az Esküvőd könyvben?

A legelső lépéstől, lépésről-lépésre a -245. naptól kezdődően egészen az esküvő utáni teendőkig találsz útmutatót.

Úgy működik, mint egy receptkönyv. Olvasod – csinálod, olvasod – csinálod… ééés KÉSZ!

Megtudod, mikor keresd meg az anyakönyvvezetőt, hogy készíts vendéglistát és milyen teendőid lesznek vele, mikor lesz garantáltan katasztrofális az esküvői fotó, vagy videó, mikor keress vőfélyt, vagy ceremóniamestert, milyen a jó ajánlatkérés…

Ezen túlmenően ötleteket, javaslatokat találsz arról, hogy kerüld el hibákat. Minden téma végén cselekvési listával találkozol, hiszen az a cél, hogy megszervezd az esküvőd…

Ne számíts többszázoldalas könyvre! Csak a lényeget kapod, mindent lecsupaszítottunk, a lila ködöt és a rózsaszín felhőt nem raktuk bele.

Nem lesz bájolgás, viszont tények és feladatok igen.

Részletes Tartalomjegyzék

 • Mindenekelőtt az előszó
 • Felkészülni
 • Tűzd ki a napot
 • Költségvetés
 • Tanúk és helyszín
 • Szolgáltatók lelki világa
 • Zajkeltők
 • Húsevő virág is kell?
 • Szépségiparos
 • Kiegészítők
 • Tanulj, keress, figyelj
 • Nyugi pszichológus nem kell
 • Na, most kiderül
 • Lábatlan
 • Talán, vagy pontosan?
 • Köztünk vége mindennek?

A könyvben fogsz találni egy Projekt tervet és egy Vendéglista mintát, hogy mindennel képbe kerülj, és úgy használhasd a Hogyan Szervezd az Esküvőd könyvet, mint a legbizalmasabb tanácsadódat.

Mit érsz el, ha megvalósítod, amit a könyvben találsz?

Megtanulod az elméletet

Esküvőt szervezni mindenki tud!? Ugyanúgy ahogy autót is mindenki tud vezetni, ha már megtanították a vezetésre. Viszont ez előtt kell az elméleti rész, vagyis a KRESZ.

A ’mikor’ kérdéseket tudod meg a Hogyan Szervezd az Esküvőd a legelső lépéstől könyvből.

Mikor keresd meg az anyakönyvvezetőt? Mikor foglald le az étteremet? Mikor választd ki a ruhád?…stb.

Nem lesz idő és pénzpocsékolás

Meglesz a képességed arra, hogy légies könnyedséggel szervezd az esküvődet mindenféle kitérő és fölösleges, időrabló, költséges melléfogás nélkül.

Nem fogod elkövetni a legnagyobb hibát, amit az esküvőjüket szervezők elkövetnek

Sokan úgy gondolják az esküvőszervezés smafu, bagatel, pik-pak meglesz… Aztán szembesülnek azzal, hogy egy ismeretlen világba léptek.

Menet közben egyre több és különfélébb információ érkezik, ami teljesen összezavarja őket. Olyan érzésük lesz, mintha egy ismeretlen szobába lépnének, ahol nincs világítás, csak a nyitott ajtón, ahol belépnek, jön be fény, de amint bent vannak, bezárják az ajtót. Azt sem tudják, hol vannak, csak kavarog a fejük, szédülnek… aztán elkezdenek mindenféle tanácsokat osztogatni másoknak.

Tudatosan és nem ösztönösen szervezed az esküvőd

A könyv további előnye, hogy könnyedén tudatos tudsz maradni, hiszen minden lépésről tudni fogod a legfontosabbakat és a hibákra is felhívom a figyelmed. Tényleg, mint egy receptkönyv, amiből látod, hogy mi lesz a végén és milyen lépések kellenek addig.

Magasabb szintre léphetsz

A másik fontos érv, hogy ha megtanulod az alapot, ami a Hogyan Szervezd az Esküvőd a legelső lépéstől könyv, akkor készen állsz arra, hogy magasabb szintre lépj.

Íme itt egy ajánlás egy menyasszonytól, aki most már boldog feleség és anyuka:

“Egyszerűen zseniális! Elsősorban gratulálok hozzá, mert látom rengeteg munkád lehetett benne.

Én a személyes példámból fogok kiindulni az esküvőszervezés kapcsán. Egy nőnek sokkal többet jelent egy esküvő illetve, hogy az milyenre sikeredik, mint egy férfinek. A pasiknak általában mindegy hogy milyen színű a meghívó és tök mindegy, hogy milyen zene szól… feleslegesnek tartanak minden apróságot:)

Semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztem esküvőszervezést illetően, csak abból tudtam gazdálkodni, amikor vendég voltam.

Ezért minden olyan menyasszonynak/ vőlegénynek ajánlom, aki tapasztalatlan! Vannak ugyan elképzeléseik, hiszen kinek nincsenek, de bizonytalanok. Azt gondolom, hogy jó esetben az embernek egyszer van esküvője és akkor nyílván tapasztalatlan és bizonytalan, ÍGY MINDENKINEK javasolnám, aki esküvő előtt áll.

Az írás segített és összeállt egy kép a fejemben. Most már tudom, hogy mit, mi után érdemes…

Azok a dolgok, amik számomra fontosak nyugtalanítottak, de már nem idegeskedem rajta, hanem megnyugodtam. Elképesztően részletes volt minden téren.”

Komor Larina

KÖVETKEZŐ LÉPÉS: így fogod megkapni a könyvet

A felmérésünk szerint a menyasszonyok 20%-a 20.000,- Ft-ot is fizetne azért a tudásért, amit a könyv tartalmaz! A menyasszonyok 70%-a 8.000,- Ft körül tartja reálisnak, a Hogyan Szervezd az Esküvőd a legelső lépéstől könyv értékét. A fennmaradó 10% azt gondolja, hogy 5.000,- Ft körüli értékért megvásárolná.

Vagyis adhatnánk nyolcezerért, hiszen a vásárlók zöme megvenné, de úgy döntöttünk, hogy még ennél is kedvezőbben fogjuk odaadni Neked.

Mi egy mikrovállalkozás vagyunk, aminek az a célja, hogy minden menyasszony megtanulja, hogyan szervezheti meg az esküvőjét, mert elegünk lett a sok bénán szervezett esküvőből.

Ezért az előzetes felmérés alapján az elvárások alá áraztuk be a Hogyan Szervezd az Esküvőd könyvet. 

A HSZE könyvet már elektronikus küldeményként küldjük (COVID 19 hatására). Így nincs felár. Nincs postai díj.

A Hogyan Szervezd az Esküvőd könyv ellenértékének beérkezése után arra törekszünk, hogy 24 órán belül elküldjük neked az e-könyvet és a számlát. Ugyanakkor azt is vedd számításba, ha pénteken este 8-kor szeretnéd rögtön, azonnal, mert már szombaton olvasnád, az nem biztos, hogy menni fog részünkről.  Csupán azért, mert hétvégén esküvőben vagyunk, ha pedig nem esküvőben, akkor a családunkkal töltünk pár órát, ezért hétfőn fogod megkapni.

 

De várj, mert még ajándékot is kapsz!

Ha most megrendeled a Hogyan Szervezd az Esküvőd könyvet!

Tiéd lesz

A NÉVKALKULÁTOR kiadványunk is, ami 1.999,- Ft, de most ajándékba kapod.

Mi ez a NÉVKALKULÁTOR?

Ez a kiadvány automatikusan felsorolja az összes névválasztási lehetőséget, amit a házasságkötés után házasként, vagy a férjed, nősként vehet fel.

Óóóó, majd az anyakönyvvezető elmondja, hogy milyen lehetőségeim vannak!– mondhatod, de ne hidd, hogy mindet tudni fogja, el fog mondani hármat, max 4-et. A TI-ZEN-KET-TŐ-BŐL!

A Névkalkulátor a hatályos családjogi jogszabályok alapján készült. Beírod a házasságot kötők neveit és máris láthatod, hogy a házasságkötés után mi a 12 lehetőség.

Arról ne is beszéljünk, hogy a házasságkötés után a születendő gyermeketek vezetéknevére 19, TI-ZEN-KI-LENC (!) választási lehetőségetek van!

Családjogász legyen a talpán, aki kapásból választ ad ilyen kérdésre. (Próbáld ki, menj el egy jogászhoz. Igaz az legalább tízszer annyiba fog kerülni, mert a legkóklerebb jogbajnoknak is magasabb az óradíja.)

Ebbe a programba, amibe ha beleírod a menyasszony nevét a barack színű mezőbe, majd a vőlegény nevét a kék színű mezőbe, pillanatok alatt látni fogod, milyen variációk lehetnek a vezetéknév használatokban.

Minden házasságot kötő ember kelléktárába kell a Névkalkulátor! …és ha megvan, indulhat a móka!

Na, akkor most összefoglalnám, mert elég sok szám volt az előbb.

A Hogyan Szervezd az Esküvőd könyvemért most bruttó 3.999,- Ft-ért jutok hozzá. A honlap gazdája többért is kínálhatná a könyvet, de még ajándékot is ad, ami a Névkalulátort, és ami 1.999,- Ft.

Az ajánlatotok korrekt, de mégis az jár a fejembe:

Meg vagytok ti őrülve? Miért csináljátok ezt?

NINCS SEMMI ÁTVERÉS, ne is találgass…

A kérdésed nagyon jó, hogy miért adjuk oda Neked a több mint 20 évnyi tudást, ilyen kedvezően? Hol van az apróbetűs rész, hol a kiskapu? Miért éri meg nekünk a felmérés ellenére sokkal olcsóbban adni a könyvet és még 1.999,- Ft-os ajándékot adni?

Elárulom, NINCS titok, őszinte leszek hozzád:

 1. Az esküvői iparba belépve rengeteg segítséget kaptam azoktól, akik akkor a „vén rókák” voltak és szeretnék ebből visszaadni valamit a világnak. Tudom, hogy önzetlennek lenni egy jó befektetés, mert visszaáramlik.
 2. Nem fáj odaadnom a tudástortám egy kis szeletét, hisz bőven sok mindent tudok még később is tanítani Neked.
 3. Tudom, hogy lesz még folytatás. Ha szeretni fogod azt, amit a Mesés-Esküvőtől kapsz, akkor ide a rozsdás bökőt, hogy kíváncsi leszel a többi kiadványunkra …
 4. Elegem van a szerencselovagokból, azokból a szájkaratésokból, akik láttak már egy-két esküvőt és osztják az észt és tévedésbe ejtik a menyasszonyokat, vőlegényeket. Ezek a „tanácsadók” alig rendelkeznek tudással, félrevezetik és sokszor indokolatlan kiadásokba kergetik az esküvőjüket szervezőket a rózsaszín ködbe burkolt dolgaikkal és ez nagyon nem oké… égető szükség van olyan anyagokra, amik valódi segítséget adnak az esküvőjüket szervezőknek!
NÉVKALKULÁTOR

Szeretnéd megvásárolni a könyvet?

Csak kattints a „Kosárba  rakom” gombra

3 999 FtKosárba rakom

Ha beraktad a könyvet a kosaradba, akkor
» Kattints ide! « a NÉVKALKULÁTOR ajándékodért!

Már megvásároltad a könyvet?

Ha érdekelnek további kedvezményes termékeink, könyv vásárlóknak szóló ajándékaink, akkor kattints az „Érdekelnek” gombra.

Az „Érdekelnek” gombra kattintás után megjelenő oldal csak jelszóval érhető el!

Már megvan a könyv? Akkor lapozz a HSZE könyv 61. oldalára és az oldal utolsó előtti szavát írd be, ékezetek nélkül.

Még nem döntöttél?

Nem aktuális a könyv megvásárlása, további kedvezményes termékekre, ingyenes anyagaimra sem vagy kíváncsi – kattints a „Köszönöm, nem érdekel” gombra.

 

Pin It on Pinterest