fbpx

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A siekeres esküvőszervezés titka

A könyvben bemutatom, hogyan csináld hihetetlenül okosan, amivel elkerülöd, hogy minden nap fáradtan rogyj az ágyadba egészen az esküvődig, majd az esküvődön már csak azt szeretnéd, hogy legyünk már túl az egészen?

#1-a-sikeres_eskuvoszervezes_titka-305x482w

Mit várhatsz A sikeres eskövőszervezés titka c. könyvemtől? ⇓ Görgess lejjebb! ⇓

{

Bevallom őszintén, először azt hittem, hogy olyan anyag lesz, mint egy esküvőszervező könyv. De utána menet közben rájöttem, hogy nem, ez sokkal több annál. Rengeteg olyat olvastam, amiket eddig máshol nem és problémát, dilemmát okozott, hogy mit hogyan kellene csinálni, a te anyagodban viszont egyértelmű választ kaptam hozzá.

Kókai Katalin

Ezt várhatod a könyvemtől!

Meg fogsz hökkenni, hogy olyan tényekkel ismerkedsz meg, ami az esküvő tervezéséhez, majd szervezéséhez elengedhetetlen. Ennek következtében egész más nézőpontból és rendszerben fogod látni az előtted álló esküvőszervezési feladatokat, ami megnyugvással fog eltölteni.

Hogyan tud segíteni a 25 éves tapasztalatom, hogy mesés esküvőd legyen

Akcio-SET-500x500w

A sikeres esküvőszervezés titka

Amikor „vakon” belevágsz az esküvőd szervezésébe, szinte kétségbeejtő érzéseid támadnak, mert gyakran elő fog fordulni, a hű erre nem is gondoltam és az erre is gondolni kell felismerés.

Kidolgoztam egy módszert, ami leköveti az esküvőszervezés időszakaszait. Majd a lépéseket külön könyvekbe írtam meg.

MOST végre elkészült a Sikeres Esküvőszervezés TITKA című könyv. Ebbe sűrítettem bele azt a tudást, amiből megtudhatod, hogy mi az a 4 lépés, amit soha nem hagyhatsz ki, ha esküvőt akarsz. Mi az, amit ha kihagysz katasztrofális lesz minden. Mi múlik rajtad és hogyan csináld hihetetlenül okosan.

A sikeres esküvőszervezés titka c. könyvem megszerzéséhez kattints a “Megrendelés most!” nyomógombra, ha az összes könyvem érdekel, akkor  ⇓ görgess lejjebb! ⇓

3 999,-Ft

5-öt egy csapásra 1 ajándékkal

Bármilyen jó tanácsokat kaptál eddig esküvőszervezés témában, valahogy nem áll össze a kép egy teljes egésszé és fogalmad sincs milyen lépéseket kellene egymás után megtenni?

Van néha olyan érzésed, hogy szinte egy helyben toporogsz és jó lenne, ha valaki végre megmondaná, hogy mit kellene konkrétan csinálni?

Végre az ESKÜVŐSZERVEZÉSI TUDÁSANYAG elérhető!

Minden menyasszony úgy vág bele az esküvőszervezésbe, hogy soha, sehol nem tanulta meg a fortélyokat.

Be kell látni, hogy azokat a tanácsokat muszáj félredobni, amit azok adnak, akik ugyanúgy az első esküvőjüket szervezik, mert ez frusztrációhoz és stresszhez vezet.

Létfontosságú, hogy valós kipróbált esküvőszervezési módszer (tudás) kell!

Nem mindegy, hogy ki ad neked tanácsot.

Tudod, miért?

Az, aki éppen az esküvőjét szervezi, vagy éppen túl van az esküvőjén annak nincs igazán tapasztalata. Mégis ad tanácsot.

Annak, akinek közel 1.000 esküvő van a háta mögött, annak van tapasztalata, de nem ad tanácsot.

Miért ad az egyik és miért nem ad a másik tanácsot?

Azért mert tanácsot adni mindenki tud. A tanácsadás nem jár felelősséggel. Nézz meg egy focimeccset, a férfiak mindegyike osztja a jobbnál jobb tanácsokat a pálya széléről…

Egy esküvőjét éppen szervezni kezdőnek végre arra kellene hallgatni, akinek tapasztalata van.

Az esküvőjét szervezőnek nem tanács kell, hanem hiteles forrásból származó tudás! Ezt adom, és ezt kapod.

Hidd el, ha az esküvőd napján visszagondolsz arra a pillanatra, amikor még nem ismertük egymást és nem találkoztál az esküvőszervezéshez használható tudással, akkor talán még mosolyogni is fogsz magadon, hogy hogyan indultál el a szervezéssel!

Milyen jó lesz az esküvődön erre a napra visszagondolni, amikor elhatároztad, hogy profi segítséggel, tudással felvértezve álltál neki az esküvőd szervezésének.

Most kedvezménnyel kínálunk neked 4 könyvet és 1 ajándékot, amellyel képes leszel játszi könnyedséggel a nulláról elindulni, és mindenre kiterjedően megszervezni az esküvődet, lakodalmadat.

Ha szeretnél boldogsággal eltöltő eredményeket, és nem szeretnél bénázást, stresszt, sírást, időt és pénzt pazarolni, akkor ezt ne hagyd ki!

Az Ötöt egy csapásra csomag lesz számodra az áttörés!

Az akció eddig tart

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Rendeld meg most, mert le fog járni az idő és akkor nagyon fogod bánni. Az akció nem kerül meghosszabbításra, de van jobb akciónk. Nézd meg az All in csomagot. ⇓ Görgess lejjebb! ⇓

14 396,-Ft

ZÉRÓ KOCKÁZATA legyen…

… amikor úgy döntesz, hogy próbára teszed a tudáscsomagot.

Ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok.

Amennyiben úgy gondolod, nem megfelelő az az információ, amit a kiadványainkban találsz, akkor ezt jelezed, és visszaküldjük a pénzed. Igen a rendelésed teljes értékét visszaküldjük.
Nincs apróbetűs rész… Amennyit utaltál, annyit küldünk vissza.

Semmilyen kockázat nincs!

Tisztességesen hangzik?
Itt van az esélye, hogy profi módon, mindenre kiterjedő figyelemmel szervezd az esküvőd.

Csak kattints a megrendelés gombra most,
de tudd, hogy az ALL IN csomag számodra a legkedvezőbb!

5in1-600x600w
All_in-600x600w

All in csomag 3 és egy ráadás ajándékkal

Ha menyasszonyként rettegsz attól, hogy minden rendben menjen az esküvődön, ha nem tudod milyen lépéseket kell megtenned az esküvőd szervezéskor, és szeretnél végre szakértőtől segítséget kapni, akkor sürgősen meg kell tudnod valamit, amit a legtöbb menyasszony nem tud az esküvőkről…

Ez egy félelmetes dolog, amin először én is meglepődtem…

A tapasztalatlanságnak fájdalmas ára van!

Nagyon sok esküvőt láttam és sok menyasszonnyal beszéltem az esküvőjük végén. Ekkor mondták el, hogy kifelé azt mutatják, hogy minden milyen jól sikerült, de igazából nagyon sok bosszúság, kudarc és csalódás érte őket és az esküvőjük nem is volt olyan szép, mint ahogy megálmodták.

frown Csomó dologra nem gondoltak az esküvő szervezése során, ezért sokkolóan kínossá váltak helyzetek,

frown Tragikusan unalmas lett az egész rendezvény,

frown Nem lett elég az ital, így a barátok előtt besültek, viszont a süteményből annyi van, hogy ott fog megrohadni,

frown Őrjítő kapkodás és idegeskedés volt az esküvő előtti pár nap, mert csomó mindenre nem is gondoltak, hogy be kéne szerezni, meg kéne csinálni, ezért az esküvő előtt kétségbeesetten próbálták megoldani amit, hónapokkal előbb kellett volna,

frown Az esküvő napján kialvatlanul és meggyötörten alig várták, hogy vége legyen az egésznek és már csak túl akarták élni a napot,

frown A tapasztalatlanságukat kihasználták, ezért megalázták és becsapták őket és ezen felül még pénzt is veszítettek,

frown Könnyeikkel küszködve számoltak be arról, hogy nem gondolták és nem tudták mire kell figyelni, ezért sokkal többet költöttek az esküvőre, mint amit rászántak, így a nászutat le kell mondaniuk,

frown Az esküvő szervezés hónapjai csomó idegeskedéssel és stresszesen teltek, mert a fontos kérdésekben nem volt, aki megmondta volna, hogy mit, mi után érdemes csinálni.

Nem kell, hogy ez így legyen!

Mert itt az

All in csomag

laughing Az esküvőd előtti időben, vagyis a szervezés szakaszában minden lényeges feladatot elvégzel, így nem marad ki semmi,

laughing Egyből felismered a szerencsevadász, lehúzós esküvői szolgáltatót, akit messziről el tudsz kerülni,

laughing Az esküvő előtti pár napra az lesz a jellemző, hogy annak tudatában, hogy mindent elvégeztél kényelmesen ráhangolódhatsz az esküvődre,

laughing A jól megszervezett eseményeken a boldogságban úszva tündökölhetsz, mert mindenre kiterjedően, pontosan rakod össze a programot,

laughing A tudást használva az esküvődön örökre magadba írod az emelkedett boldogság érzését,

laughing Mindenből pontosan annyi lesz, amennyire szükség lesz, így minden vendéged elégedetten fog távozni,

laughing Olyan programterved lesz, amitől azt érzi mindenki, hogy az egyik ámulatból a másik ámulatba esik,

laughing Megismered az esküvői szakma szakszavait,

laughing Minden elvégzendő feladatról pontosan időben fogsz találkozni, vagyis akkor, amikor el kell végezni. Így semmi nem marad ki, és nem lesz kapkodás és idegeskedés.

laughing Az esküvőd holtidőmentes, de túlzsúfolt sem lesz. Nem lesz olyan érzése senkinek, hogy mindenhova rohanunk, de unalmas sem lesz.

laughing Meglesz a képességed arra, hogy mérlegelni tudj, milyen programok legyenek, vagy ne legyenek, mert tudni fogod mi meddig tart.

laughing Megismered a szokásokat és azt is, hogy mennyire szükséges hozzájuk ragaszkodni.

laughing Megtanulod, hogy válj profivá, ha ajánlatot kérsz és tudni fogod milyen esküvői szolgáltatót érdemes, vagy nem érdemes választani.

laughing Eléred a legnagyobb vágyad, hogy átéld a napod és megéled minden percét.

laughing Óriási önbizalmad lesz, mert mindenki tudni fogja, hogy hozzáértő vagy az esküvőszervezés terén.

Azonban ez még nem minden! Mert az ALL In csomagban ezek is benne vannak:

Névkalkulátor

Tudtad, hogy a házasságkötés után mennyi lehetőség van arra, hogy használd a neved? Tudtad, hogy a névválasztás az kihatással lesz a születendő gyermeketek vezetéknevére? Ebből megtudod az ÖSSZES, tényleg az ÖSSZES variációt.

Ez egy olyan program, amibe beleírod a menyasszony nevét a barack színű mezőbe, majd a vőlegény nevét a kék színű mezőbe, pillanatok alatt látni fogod, milyen variációk lehetnek a vezetéknév használatokban.

Polgári Házasságkötés

Az anyakönyvvezető a családjogi törvény szövevényes útjain kalauzol el és elárulja, hogy:

laughing a házasságkötési szándék bejelentését követően mennyi a kötelező várakozási idő, és hol a kiskapu,

laughing mi az általános szabály, mi a teendő, ha valamelyik házasulandó külföldi és mondjuk, magyarul sem tud,

laughing olyan információkat is megtudsz, amit lehet, a hivatalos ügyfélfogadási időben nem tudnál meg.

Zenegyűjtemény

A zenegyűjtemény 125 kategorizált zenét tartalmaz, ami az esküvői ceremóniádon szólhat. A kategóriák:

laughing bevonulás;

laughing aláírási ceremónia;

laughing gyűrűhúzási ceremónia;

laughing gyertya, homok, fröccs, kötél ceremónia;

laughing szülőköszöntő;

laughing gratuláció.

A zenegyűjtemény az előadó nevét és a zeneszám címét tartalmazza, amit egy aktív link segítségével tudsz meghallgatni. Ugyanakkor megtudod azt is, hogy mik a fenti kategóriák és az egyes ceremóniák mennyi ideig tartanak.

Az esküvői ceremóniazenéket az elmúlt évek tapasztalati alapján válogattam, ezekkel találkoztam különféle esküvői ceremónián. Ezzel kétségtelenül könnyebb megtalálnod a Neked szimpatikus zenéket.

VIP menyasszonyiskola

laughing ezzel hozzáférsz a folyamatosan bővülő tudáshoz a honlap titkos részén;

laughing hozzáférést kapsz a youtube csatornánkon elhelyezett titkosított videókhoz (már 25 videó vár);

laughing csatlakozásoddal belépést nyersz az ESKÜVŐ VIP titkos tanulói Facebook csoportba, ahol hetente (eddig hétfőn és pénteken) kerülnek fel esküvőszervezést segítő leckék;

laughing Esküvő VIP facebook csoportban találkozol élő műsorokkal és olyan titkos videókkal, amit csak a csoport tagjai nézhetnek meg.

laughing a csatlakozás havi díja egyedülállóan kedvező és ennél csak több lesz;

És a legfontosabb, hogy nyugodtan készülhetsz az esküvődre, hiszen magabiztos leszel, mert minden szükséges tudást, és praktikát ismerve végzed el az esküvőszervezés lépéseit…

…anélkül, hogy állandóan aggódnod kellene, hogy:

– mindent megtettél?

– mindent elvégeztél?

– milyen lépések vannak még?

– mire nem gondoltam?

hiszen mindent tudni fogsz.

 

Ezeket a kiadványokat máshol nem találod meg, csak itt nálunk.

Ez az akció nem tart sokáig és tulajdonképpen szerencsés is vagy, hogy ráakadtál az oldalunkra. Nem lesz idő és pénz pocsékolás az esküvőd szervezése során. Meglesz a képességed arra, hogy légies könnyedséggel szervezd az esküvődet mindenféle kitérő és fölösleges, időrabló, költséges melléfogás nélkül.

Nem fogod elkövetni a legnagyobb hibát, amit az esküvőjüket szervezők elkövetnek, vagyis azt, hogy azt gondolod, az esküvőszervezés smafu, bagatel. Mert már tudod, hogy aki ezt gondolja, az későn, az esküvő napján döbben rá, hogy ez nem így van.

Higgy nekem, életed egyik legfontosabb eseménye előtt állsz, amire többmilliót fogsz elkölteni. Hallgass a józan észre és hidd el, hálás leszel magadnak, hogy megszerzed az …

All in csomagot

Arra kérlek, ne vacilálj, mert az esküvőd időpontja rohamosan közeleg, lehet, ezt még nem érzed, de így van. Az ajánlatunk nem tart örökké, sőt percről, percre kevesebb az időd. Késő lesz az esküvődön arra gondolni, hogy de jó lett volna az, amit a Mesés Esküvő oldalon láttam, mert akkor már menthetetlenül késő lesz.

18 986,-Ft

ZÉRÓ KOCKÁZATA legyen…

… amikor úgy döntesz, hogy próbára teszed a tudáscsomagot.

Ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok.

Amennyiben úgy gondolod, nem megfelelő az az információ, amit a kiadványainkban találsz, akkor ezt jelezed, és visszaküldjük a pénzed. Igen a rendelésed teljes értékét visszaküldjük.
Nincs apróbetűs rész… Amennyit utaltál, annyit küldünk vissza.

Semmilyen kockázat nincs!

Tisztességesen hangzik?
Itt van az esélye, hogy profi módon, mindenre kiterjedő figyelemmel szervezd az esküvőd.

Csak kattints a megrendelés gombra most!

Látod, az akció ideje egyre fogy...

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit üzennek, akik már kérték a segítségemet?

w

„Semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztem esküvőszervezést illetően, csak abból tudtam gazdálkodni, amikor vendég voltam.

Ezért minden olyan menyasszonynak / vőlegénynek ajánlom, aki tapasztalatlan! Vannak ugyan elképzeléseik, hiszen kinek nincsenek, de bizonytalanok. Azt gondolom, hogy jó esetben az embernek egyszer van esküvője és akkor nyílván tapasztalatlan és bizonytalan, ÍGY MINDENKINEK javasolnám, aki esküvő előtt áll.”

Larina

w

“A barátnőim nevettek, amikor megvettem a tudáscsomagot, de amikor játszi könnyedséggel szerveztem az esküvőm, mindegyikük elképedt.

Ami igazán megdöbbentett, hogy mennyi mindenre nem gondoltam volna, ha a barátnőimre hallgatok. Ők azt mondták, az esküvő szervezése nem nagy dolog és őszintén megmondva arra gondoltak, hogy ha menyasszonyi ruhában van valaki, akkor az már esküvő.”

Enikő

w

„… abban segít, hogy a szervezés első pillanatától a lelked és a pénztárcád nyugalmi állapotban legyen, az esküvőtök pedig csodálatos legyen.”
Barna László ceremóniamester

„…látom, hogy időnként a mécses is eltörik a menyasszony nyakába szakadó feladatoktól.” „…fogadjátok el a kolléga segítő jobbját.”
Simai Mariann szertartásvezető

„…minden esküvőre készülő párnak szívből ajánlom, mert hiteles és hasznos információkat kaphatnak egy sokat látott esküvői szakembertől.”
Glöckl Ferenc esküvői diszkós

Megrendelés itt

Nyisd le a választható csomagokat, és látni fogod melyik éri meg a legjobban.

megrendelés most

Választható csomagok

A sikeres esküvőszervezés titka c. könyv

Ezt kapod:

 • A Sikeres Esküvőszervezés Titka című e könyv 3.999,-Ft
 • Kedvezmény nincs. frown
 • Ajándék nincs. frown

3 999 FtKosárba teszem

5-öt egy csapásra 1 ajándékkal

Ezt kapod:

 • Sikeres Esküvőszervezés Titka 3.999,-Ft helyett 3.599,- Ft
 • Hogyan Szervezd az Esküvőd 3.999,- Ft helyett 3.599,- Ft
 • Mesés Esküvő 3.999, Ft helyett 3.599,- Ft
 • Mesés Lakodalom 3.999, Ft helyett 3.599,- Ft

 

 • Polgári házasságkötés 1.999,-Ft helyett ajándék smile

 

17 995 Ft 14 396 FtKosárba teszem

All in csomag 3 és egy ráadás ajándék

Ezt kapod:

 • Sikeres Esküvőszervezés Titka 3.999,-Ft helyett 3.499,- Ft
 • Hogyan Szervezd az Esküvőd 3.999,- Ft helyett 3.499,- Ft
 • Mesés Esküvő 3.999,- Ft helyett 3.499,- Ft
 • Mesés Lakodalom 3.999,- Ft helyett 3.499,- Ft
 • VIP Menyasszonyiskola tagság 5.990,- Ft helyett 4.990,- Ft smile
 • Polgári házasságkötés 1.999,- Ft ajándék smile
 • Zenegyűjtemény 1.999,- Ft ajándék smile
 • Névkalkulátor 1.999,- Ft ajándék smile

27 983 Ft 18 986 FtKosárba teszem

bankkártyás fizetés
Copyright © 2012 All Rights Reserved Nagy G. Csaba | Created by Lailanma Marketing
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk: Barion

Pin It on Pinterest