fbpx

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan szervezd a saját esküvőd okosan?

Tudtad, hogy az esküvőd szervezése során van pár összefüggő dolog, amit értened és csinálnod kell, hogy örömteli és könnyű legyen az esküvőd szervezése? Ebben az előadásban ezt mutatom meg.

Ez a prezentáció az egyik legnézettebb élő előadásom alapján készült és olyan technikát mutatok be, ami nem nyilvánvaló az esküvőjüket saját maguk szervezőknek. Ezt a termékek oldalon megtalálod és megvásárolhatod 1.999,- Ft-ért, de most díjmentesen a tiéd lehet. Ehhez viszont csak azt kell közölnöd, hogy kinek és hova küldhetem.

#1-a-sikeres_eskuvoszervezes_titka-305x482w

Mit várhatsz az előadásomtól? ⇓ Görgess lejjebb! ⇓

{

Ha nem a megfelelő dolgokat csinálod, akkor pazarlod az időd, égeted az energiád és a pénzed is. Sőt az esküvődig levő napok stresszesen fognak telni.

Ezt adom neked ebben az előadásban!

Elárulom azt a 3 kulcstényezőt amitől végre rendszerben fogod látni az előtted levő esküvőszervezési feladatokat. Könyörtelenül őszintén rávilágítok, hogy most mi a legnagyobb hiányosságod, aminek a kiküszöbölésével végre nem a sötétben fogsz tapogatózni az esküvőd szervezése során. Végül pedig azt is megtanítom neked, hogy tedd rendszerbe az esküvőd szervezésének folyamatát.

Kinek szól és kinek nem szól?

Akcio-SET-500x500w

Azon menyasszonyoknak, vőlegényeknek szól ez a prezentáció, akik:

 • munkájuk mellett vágnak bele az esküvőjük megszervezésébe.
 • nem rendelkeznek tisztánlátással arról, hogy mi vár rájuk az esküvőjük szervezése során.
 • szeretnék önfeledten, időrabló tevékenységek nélkül, stressz mentesen, és gyötrő gondolatok nélkül szervezni az esküvőjüket.

Azoknak nem szól, akik úgy gondolják, hogy nekem nem kell tanulni, mert már tudok mindent az esküvőszervezésről. Igaz, hogy úszni is meg kellett tanulni, meg biciklizni, meg olvasni is, de az esküvő szervezést nem kell megtanulnom, mert úgy születtem, hogy tudok ezzel kapcsolatban mindent.

Nem szól esküvőszervezőknek sem. Mert az esküvőszervezőknek teljesen más rendszerben kell gondolkozniuk, mint azoknak, akik saját maguk szervezik meg az esküvőjüket.

A hogyan szervezd az esküvőd OKOSAN tanítás megszerzéséhez kattints a nyomógombra. Ha nem csak érteni akarod, hanem tudni is, hogy szervezd a saját esküvőd akkor   ⇓ görgess lejjebb! ⇓

1 999,-Ft helyett most díjmentesen a tiédcool

Szeretnéd, hogy minden rendben menjen az esküvődön? A "MESÉS csomag" neked való!

Nem tudod milyen lépéseket kell megtenned az esküvőd szervezéskor, és szeretnél végre szakértőtől segítséget kapni, akkor sürgősen meg kell tudnod valamit, amit a legtöbb menyasszony nem tud az esküvőkről…

Ez egy félelmetes dolog, amin először én is meglepődtem… ez pedig az, hogy a

tapasztalatlanságnak fájdalmas ára van!

A legborzasztóbb pedig az, hogy ez csak az esküvő napján derül ki. Akkor, amikor már túl késő és nem orvosolható a baj.

Azért dolgoztam ki ezt a módszert, ami leköveti az esküvőszervezés időszakaszait, hogy ezen végre változtatni lehessen. Minden időszakasznak megvannak az előkészítő, szervező feladatai. Ezek az időszakok:

 1. az esküvőd szervezése előtti időszak,
 2. az esküvőd szervezésének szakasza,
 3. az esküvőd időszaka,
 4. a lakodalmad időszakasza.

Szeretnéd, hogy minden egyes időszakaszban, minden lényeges feladatot elvégezz? Vágysz arra, hogy úgy szervezd az esküvőd, hogy ne maradjon ki semmi?

Ha vágysz arra, hogy nagyon jó esküvőd legyen, akkor meg szeretnék osztani veled egy igazán csodálatos hírt…

De előtte nézzük meg az aggasztó dolgokat…

ami rád leselkedik

Amikor „vakon” belevágsz az esküvőd szervezésébe, szinte kétségbeejtő érzéseid támadnak, mert gyakran elő fog fordulni, a hű erre nem is gondoltam és az erre is gondolni kell felismerés.

Emiatt folyamatosan pörgeted az agyad és létrehozol magadnak egy stresszes idegállapotot, mert ott fog motoszkálni a kisördög, hogy biztos mindenre gondoltam az esküvőmmel kapcsolatban? Mi lesz, ha valamit elfelejtek?

Idővel már ki sem tudod kapcsolni az elméd és minden gondolatod az esküvőd körül fog forogni. A párodat elkezded idegesíteni, a munkahelyeden pedig nem tudsz megfelelően a feladataidra koncentrálni.

Tény, hogy megtanultál írni, megtanultál biciklizni, síelni, úszni… sorolhatnám, hogy miket tanítottak meg veled, de az esküvő szervezést NEM TANULTAD sehol.

Mindez nem kell, hogy így legyen!

Mert a MESÉS csomagból az esküvődig levő időben az összes aktuálisan felmerülő feladatra felkészülhetsz. Nem kell amiatt aggódnod, hogy valami ki fog maradni az esküvő szervezése során.

Nyugodtan végezheted a mindennapi feladataidat, anélkül, hogy állandóan azon kellene aggódnod, hogy mire nem gondoltál az esküvőddel kapcsolatban és a munkahelyeden is a munkádra tudsz koncentrálni.

Emiatt felszabadultan telhet az esküvőig tartó idő és az érzés, hogy minden meglesz, mindenre gondoltam, megfizethetetlen.

Valójában mostantól minden esküvőt szervező pár játszi könnyedséggel tanulhatja meg az esküvőszervezés elméleti lépéseit.

Hihetetlenül hangzik, de igaz.

 Te is megtanulhatod, hogyan szervezd az esküvőd

Mondhatnám azt, hogy itt a Titok! Itt van az, amit rejtegetek előled, de nem így van.

Ha rejtegetném a MESÉS csomagot, akkor nem tapasztalhatnád meg saját magad, hogy mindenre kiterjedő, hiteles információk felhasználásával olyan egyszerűen megtanulható praktikákat sajátíts el, mint amikor sminkeled magad.

Mindig tudtál sminket készíteni magadnak? Ugye, hogy tanulni, gyakorolni kellett! A rossz hír az, hogy az esküvő szervezést nem tudod gyakorolni, ezért van szükséged arra, hogy valaki megmondja, mikor, és mit kell csinálnod.

Az elrontott sminket le tudod mosni és újat készíthetsz. A rosszul szervezett esküvő magában hordozza az elrontott esküvő kockázatát. Vajon az elrontott esküvő kijavítása lehetséges? Ugye, hogy nem.

Ezeket a kiadványokat máshol nem találod meg, csak itt nálunk.

A „Mesés csomag”-ba beletettem 3 könyvet kedvezményesen és ajándékba adom a hogyan szervezd az esküvőd okosan előadást. Ez a csomag 13.996,- Ft helyett 10.797,- Ft-ba kerül most, vagyis több mint 20% árelőnnyel juthatsz hozzá.

Rendeld meg most, mert le fog járni az idő és akkor nagyon fogod bánni. Az akció nem kerül meghosszabbításra, de van jobb akciónk. Nézd meg a Torkos csomagot. ⇓ Görgess lejjebb! ⇓

Az akció eddig tart

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

13.996,– Ft helyett csak 10 797,-Ft

5in1-600x600w
All_in-600x600w

A "TORKOS csomag" elkápráztatóan magával ragadó

Bármilyen jó tanácsokat kaptál eddig esküvőszervezés témában, valahogy nem áll össze a kép egy teljes egésszé és fogalmad sincs milyen lépéseket kellene egymás után megtenni, hogy jó esküvőd és lakodalmad legyen?

Van néha olyan érzésed, hogy szinte egy helyben toporogsz és jó lenne, ha valaki végre megmondaná, hogy mikor és mit kellene konkrétan csinálni?

Minden menyasszony úgy vág bele az esküvője szervezésébe, hogy soha, sehol nem tanulta meg a fortélyokat.

Be kell látni, hogy azokat a tanácsokat muszáj félredobni, amit azok adnak, akik ugyanúgy az első esküvőjüket szervezik, mert ez frusztrációhoz és stresszhez vezet.

Létfontosságú, hogy valós kipróbált esküvőszervezési tudás kell! Említettem, hogy kidolgoztam egy módszert, ami leköveti az esküvőszervezés időszakaszait. Minden időszakasznak megvannak az előkészítő, szervező feladatai. Ezek az időszakok:

 1. az esküvőd szervezése előtti időszak,
 2. az esküvőd szervezésének szakasza,
 3. az esküvőd időszaka,
 4. a lakodalmad időszakasza.

Gondoltad volna, hogy minden szakaszban annyi feladat van, hogy külön könyvet tudtam írni róla? Pedig így van! Ez is azt bizonyítja, hogy nem lehet tudás nélkül belevágni az esküvőd szervezésébe. Minden könyvön látod a hastag számot (#1; #2; stb.) ez mutatja, hogy melyik időszakasz szervezési feladatait találod benne.

Most nagy kedvezménnyel adom a könyveimet, a Torkos csomagban!

Hidd el, ha az esküvőd napján visszagondolsz arra a pillanatra, amikor még nem ismertük egymást és nem találkoztál az esküvőszervezéshez használható tudással, akkor talán még mosolyogni is fogsz magadon, hogy hogyan indultál el a szervezéssel!

Ha szeretnél boldogsággal eltöltő eredményeket, és nem szeretnél bénázást, stresszt, sírást, időt és pénzt pazarolni, akkor ezt ne hagyd ki!

A „Torkos csomag”-ba beletettem 4 könyvet kedvezményesen és ajándékként a hogyan szervezd az esküvőd okosan előadást és még plusz 3 ajándékot. A torkos tavasz csomag 23.992,- Ft helyett 44% árelőnnyel 13.596,- Ft-ért a tiéd lehet.

Mik ezek az ajándékok?

Névkalkulátor

Tudtad, hogy a házasságkötés után mennyi lehetőség van arra, hogy használd a neved? Tudtad, hogy a névválasztás az kihatással lesz a születendő gyermeketek vezetéknevére? Ebből megtudod az ÖSSZES, tényleg az ÖSSZES variációt.

Polgári Házasságkötés

Az anyakönyvvezető a családjogi törvény szövevényes útjain kalauzol el és elárulja, hogy:

laughing a házasságkötési szándék bejelentését követően mennyi a kötelező várakozási idő, és hol a kiskapu? laughing mi az általános szabály, mi a teendő, ha valamelyik házasulandó külföldi és mondjuk, magyarul sem tud? laughing olyan információkat is megtudsz, amit lehet, a hivatalos ügyfélfogadási időben nem tudnál meg.

Zenegyűjtemény

A zenegyűjtemény 125 kategorizált zenét tartalmaz, ami az esküvői ceremóniádon szólhat. A kategóriák:

laughing bevonulás; laughing aláírási ceremónia; laughing gyűrűhúzási ceremónia; laughing gyertya, homok, fröccs, kötél ceremónia; laughing szülőköszöntő;

laughing gratuláció.

Ezzel kétségtelenül könnyebb megtalálnod a Neked szimpatikus zenéket. Nem tudod mik ezek? Ezeket is megtudod!

És a legfontosabb, hogy nyugodtan készülhetsz az esküvődre, hiszen magabiztos leszel, mert minden szükséges tudást, és praktikát ismerve végzed el az esküvőszervezés lépéseit…

Ezeket a kiadványokat máshol nem találod meg, csak itt nálunk.

Arra kérlek, ne vacilálj, mert az esküvőd időpontja rohamosan közeleg, lehet, ezt még nem érzed, de így van. Az ajánlatunk nem tart örökké, sőt percről, percre kevesebb az időd. Késő lesz az esküvődön arra gondolni, hogy de jó lett volna az, amit a Mesés Esküvő oldalon láttam, mert akkor már menthetetlenül késő lesz.

Esküvőd egyszer van az életedben, nincs idő gyakorolni, rögtön profi módon kellene csinálnod. Vagyis hidd el, szükséged van erre a tudásra.

A könyveket úgy írtam meg, hogy egyszerű legyen használni. Minden körítés, rizsa, rózsaszín köd kitörlésre került. Emiatt gyakorlatias lépésekkel fogsz találkozni.

23.992,- Ft helyett csak 13 596,-Ft

Ragaszkodom hozzá, hogy ZÉRÓ KOCKÁZAT legyen…

… amikor úgy döntesz, hogy próbára teszed a MESÉS csomag vagy a TORKOS csomag valamelyikét!

Ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok.

Amennyiben úgy gondolod, nem megfelelő az az információ, amit a kiadványainkban találsz, akkor ezt jelezed, és visszaküldjük a pénzed. Igen a rendelésed teljes értékét visszaküldjük.
Nincs apróbetűs rész… Amennyit utaltál, annyit küldünk vissza.

Semmilyen kockázat nincs!

Tisztességesen hangzik?
Itt van az esélye, hogy profi módon, mindenre kiterjedő figyelemmel szervezd az esküvőd.

Csak kattints a megrendelés gombra most!

Látod, az akció ideje egyre fogy...

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit üzennek, akik már kérték a segítségemet?

w

„Semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztem esküvőszervezést illetően, csak abból tudtam gazdálkodni, amikor vendég voltam.

Ezért minden olyan menyasszonynak / vőlegénynek ajánlom, aki tapasztalatlan! Vannak ugyan elképzeléseik, hiszen kinek nincsenek, de bizonytalanok. Azt gondolom, hogy jó esetben az embernek egyszer van esküvője és akkor nyílván tapasztalatlan és bizonytalan, ÍGY MINDENKINEK javasolnám, aki esküvő előtt áll.”

Larina

w

“A barátnőim nevettek, amikor megvettem a tudáscsomagot, de amikor játszi könnyedséggel szerveztem az esküvőm, mindegyikük elképedt.

Ami igazán megdöbbentett, hogy mennyi mindenre nem gondoltam volna, ha a barátnőimre hallgatok. Ők azt mondták, az esküvő szervezése nem nagy dolog és őszintén megmondva arra gondoltak, hogy ha menyasszonyi ruhában van valaki, akkor az már esküvő.”

Enikő

w

„… abban segít, hogy a szervezés első pillanatától a lelked és a pénztárcád nyugalmi állapotban legyen, az esküvőtök pedig csodálatos legyen.”
Barna László ceremóniamester

„…látom, hogy időnként a mécses is eltörik a menyasszony nyakába szakadó feladatoktól.” „…fogadjátok el a kolléga segítő jobbját.”
Simai Mariann szertartásvezető

„…minden esküvőre készülő párnak szívből ajánlom, mert hiteles és hasznos információkat kaphatnak egy sokat látott esküvői szakembertől.”
Glöckl Ferenc esküvői diszkós

Megrendelés itt

Nyisd le a választható csomagokat, és látni fogod melyik éri meg a legjobban.

megrendelés most

Ezek közül választhatsz

Kattints a zöld körre, hogy lásd, mit kapsz

Hogyan szervezd az esküvőd hihetetlenül OKOSAN?

Ezt kapod:

 • Hogyan szervezd az esküvőd OKOSAN? előadás

FtKosárba teszem

A Mesés csomag

Ezt kapod:

 • Sikeres Esküvőszervezés Titka 3.999,-Ft helyett 3.599,- Ft
 • Hogyan Szervezd az Esküvőd 3.999,- Ft helyett 3.599,- Ft
 • Mesés Esküvő 3.999, Ft helyett 3.599,- Ft

 

 • Hogyan szervezd az esküvőd hihetetlenül OKOSAN? előadás 1.999,-Ft helyett ajándék smile

10 797 FtKosárba teszem

Ez egy jó választás, DE a Torkos JOBBAN MEGÉRImoney-mouth

A Torkos csomag

Ezt kapod:

 • Sikeres Esküvőszervezés Titka 3.999,- Ft helyett 3.399,- Ft
 • Hogyan Szervezd az Esküvőd 3.999,- Ft helyett 3.399,- Ft
 • Mesés Esküvő 3.999,- Ft helyett 3.399,- Ft
 • Mesés Lakodalom 3.999,- Ft helyett 3.399,- Ft
 • Hogyan szervezd az esküvőd hihetetlenül OKOSAN? előadás 1.999,-Ft helyett ajándék smile
 • Polgári házasságkötés 1.999,- Ft ajándék smile
 • Zenegyűjtemény 1.999,- Ft ajándék smile
 • Névkalkulátor 1.999,- Ft ajándék smile

13 596 FtKosárba teszem

 

smileEz éri meg a legjobban és ez a legjobb választássmile

bankkártyás fizetés
Copyright © 2012 All Rights Reserved Nagy G. Csaba | Created by Lailanma Marketing
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk: Barion

Pin It on Pinterest