fbpx

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan szervezd jól a saját esküvőd?

Tudtad, hogy a saját esküvőd szervezése során van pár összefüggő dolog, amit értened és csinálnod kell, hogy örömteli és könnyű legyen a saját esküvőd szervezése? A videós leckesorozatban lépésenként, leckénként ezt mutatom meg.

Kidolgoztam a 3 lépéses esküvőszervezési modellt, ami alapján elkészítettem a leckéket. Olyan technikát mutatok be, ami nem nyilvánvaló azoknak, akik saját maguk szervezik az esküvőjüket.

#1-a-sikeres_eskuvoszervezes_titka-305x482w

Mi az a ProMiGo? ⇓ Görgess lejjebb! ⇓

{

Ha nem a megfelelő dolgokat csinálod, akkor pazarlod az időd, égeted az energiád és a pénzed is. Sőt az esküvődig levő napok stresszesen fognak telni.

Ezt adom neked amikor csatlakozol ProMiGo közösséghez!

Amennyiben a saját esküvődet szervezed, akkor arra úgy szükséges tekintened, mint egy projekt feladatra. Ezért elárulom azokat a kulcstényezőket, amitől végre rendszerben fogod látni az előtted levő esküvőszervezési feladatokat. Végre nem a sötétben fogsz tapogatózni, amikor szervezed a saját esküvődet. Közösen rendszerbe tesszük a saját esküvőd szervezésének folyamatát. Mindezeket a 3 lépéses esküvőszervezési modell alkalmazásával. Természetesen, mindezt a TE ütemedben tesszük.

Kinek szól?

Akcio-SET-500x500w

Azon menyasszonyoknak, vőlegényeknek szól a ProMiGo, akik:

  • munkájuk mellett vágnak bele a saját esküvőjük megszervezésébe.
  • nem rendelkeznek tisztánlátással arról, hogy mi vár rájuk a saját esküvőjük szervezése során.
  • szeretnék önfeledten, időrabló tevékenységek nélkül, stressz mentesen, és gyötrő gondolatok nélkül jól szervezni a saját esküvőjüket.

 ⇓ görgess lejjebb! ⇓

barion-card-strip-intl_300px

Ha a saját esküvődet szervezed, végre neked is lehetőséged van melléfogások nélkül, nagyon jó esküvőt szervezni

Hogyan lehetséges ez?

Biztos vagyok benne, hogy te szívmelengető, vicces, barátságos, zökkenőmentes, jó hangulatú, meghitt, gyönyörű, emlékezetes esküvőt akarsz, amire mindenki úgy emlékszik vissza, hogy jól érezte magát és micsoda jó buli volt…

A rossz hír az, hogy te jókedvet nem tudsz adni. Nem tudsz boldogságot adni, mert ezek érzések.

Na, de akkor mit is tudsz tenni?

Gondolj bele, ha te a száguldás érzését akarod átélni, akkor ahhoz kellenek bizonyos dolgok. Kell hozzá egy tökéletes versenypálya, egy tökéletes és feltankolt versenyautó, és egy versenypilóta, aki elvisz száguldani.

Az esküvődnél is ez a helyzet. Neked a „technikai feltételeket” kell megteremteni. Eszközöket kell használnod. Tudnod kell mikor, mit, hogyan, csinálj és hogyan legyen rendszerben az egész, ami aztán megadja a vágyott tökéletes esküvőt.

Vagyis tudni kell, az esküvőszervezés lépéseit. Meg kell tanulnod, majd ez alapján meg kell tudnod tervezni és ez alapján megszervezni az esküvődet.

Én ezt biztosítom neked. Ezért hoztam létre a ProMiGo-t.

Mi ez a ProMiGo?

Először is, hogy megnyugodj: a ProMiGo tanulói felületen olyan dolgokkal ismerkedsz meg, amelyek pofonegyszerűen elsajátíthatók…

Egészen a legelején kezdjük és a végéig a Te kezedben lesz az irányítás, ugyanis a mai modern kornak megfelelő, videós rendszerrel fogsz találkozni, egészen addig, míg megszervezed a saját esküvőd …

Meg fogod tudni, hogyan készíts esküvőszervezési tervet egészen gyorsan, de minden eddiginél hatékonyabban …

Nem kell majd azon izgulnod, hogy valamit kihagysz, elfelejtesz vagy elrontasz a szervezés során és Neked az mennyi időbe és pénzbe kerül, mire rendbe hozod …

A ProMiGo menyasszonyiskolában megmutatok minden fogást annak érdekében, hogy a saját esküvőd jól szervezhesd (akár külföldről is) …

A ProMiGo leckében mutatok egy szakmai titkot, amit ha alkalmazol, a lehető legelőnyösebb alkupozícióba kerülsz és több pénzzel gazdálkodhatsz, mint az átlagos menyasszonyok …

Tény, hogy ennek a tudásnak a birtokában elképesztően sok időt és nem kevés pénzt takarítasz meg a saját esküvőd szervezésének időszakában …

 

Csatlakozz most a ProMiGo felülethez, válts tagságot és szervezd a saját esküvőd játszi könnyedséggel.

⇓ Nyomd meg ezt a gombot ⇓

barion-card-strip-intl_300px

„… takarékos, de nagyon hatásos fogásokat tanítok kifejezetten azoknak, akik a saját esküvőjüket szervezik.”

happy-bride-400x571w
All_in-600x600w

Miért várunk téged is a ProMiGo közösségbe?

Mert az egész módszert úgy építettem fel, hogy más iparágakban kiválóan működő elveket, folyamatokat ötvöztem 25 év esküvői tapasztalattal. Így képes leszel tervlépések sorozataként tekinteni az esküvőd szervezésének folyamatára …

Megtanítalak olyan trükkökre, amivel pár másodperc alatt készítesz ültetési tervet, fotós listát, kedvezmény listát, köszönőajándék listát és egyebeket (Ezekkel még a szakmán belül sincs tisztában sok szolgáltató) …

A ProMiGo leckesorozattal lényegesen könnyebb és felemelőbb érzés a szervezés (Tényleg könnyű lesz minden szervezési lépés, a saját esküvődig vezető úton, hiszen ez volt a célom a módszer megalkotásakor) …

25-ször olcsóbb, mint egy esküvőszervező tanfolyam, annak ellenére, hogy sokkal több használható információt szerzel arról, hogyan szervezd jól a saját esküvőd …

Megtanulod, hogyan szervezd jól a saját esküvőd, ennek köszönhetően mindenki csak ámulni fog milyen profi vagy benne és a dicsérő szavakat alig tudod majd megköszönni, annyi lesz …

Havi és féléves időegység közül választhatsz, mert igy rugalmasan tudod a saját ritmusodhoz ütemezni a felkészülés gyorsaságát …

 ⇓ nyomd meg a ProMiGo-hoz csatlakozom gombot ⇓

barion-card-strip-intl_300px

„… ne legyen több elrontott esküvő!”

Tehát

  • nem megcsinálom neked az esküvődet egy vagyonért, hanem megtanítom neked, hogyan szervezd jól a saját esküvődet;
  • lépésről-lépésre tanulhatsz és nagyon fontos, hogy a saját ütemedben készülhetsz;
  • ha valami nem világos, visszalépsz egyet, vagy többet és újra kezded a lépéseket és ezt annyiszor teszed, amennyiszer akarod, nem látja senki, nem fog kinevetni senki;
  • biztonságban leszel, ha elbizonytalanodsz, van kitől kérdezni;
  • Szóval azt tanulod meg, hogyan szervezd jól a saját esküvőd. Nem, nem másét, hanem a sajátod! Tudom, hogy jól fogod csinálni.

 Tudom, hogy jól fogod csinálni és erre itt vannak a bizonyítékok:

Larina ezt mondta: Egyszerűen zseniális!

“Egyszerűen zseniális! Elsősorban gratulálok hozzá, mert látom rengeteg munkád lehetett benne.

Én a személyes példámból fogok kiindulni az esküvőszervezés kapcsán. Egy nőnek sokkal többet jelent egy esküvő illetve, hogy az milyenre sikeredik, mint egy férfinek. A pasiknak általában mindegy, hogy milyen színű a meghívó és tök mindegy, hogy milyen zene szól… feleslegesnek tartanak minden apróságot:)

Semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztem esküvőszervezést illetően, csak abból tudtam gazdálkodni, amikor vendég voltam.

Ezért minden olyan menyasszonynak/ vőlegénynek ajánlom, aki tapasztalatlan!

Vannak ugyan elképzeléseik, hiszen kinek nincsenek, de bizonytalanok. Azt gondolom, hogy jó esetben az embernek egyszer van esküvője és akkor nyilván tapasztalatlan és bizonytalan, ÍGY MINDENKINEK javasolnám, aki esküvő előtt áll.”

 

Kata ezt mondta: „Sokkal több, mint egy esküvőszervező könyv”

“Bevallom őszintén, először azt hittem, hogy olyan anyag lesz, mint egy esküvőszervező könyv. De utána menet közben rájöttem, hogy nem, ez sokkal több annál. Rengeteg olyat olvastam, amiket eddig máshol nem és problémát, dilemmát okozott, hogy mit hogyan kellene csinálni, a te anyagodban viszont egyértelmű választ kaptam hozzá.”

 

Ezek a menyasszonyok most már feleségek, sőt anyukák.

A módszer, amivel őket segítettem a 3 lépéses esküvőszervezési modell kezdeti (béta) verziója volt.

Azóta folyamatosan csak fejlesztettem… képzeld el most milyen hatása lesz az életedre, az esküvődre!

Arra kérlek, ne vacilálj, mert az esküvőd időpontja rohamosan közeleg. Lehet, ezt még nem érzed, de így van!

Késő lesz az esküvődön arra gondolni, hogy de jó lett volna, ha egy kis időre bepillantottam volna a ProMiGo felületre…, csak egy-két tanítást elsajátítottam volna… Mert akkor már menthetetlenül késő lesz!

Esküvőd egyszer van az életedben, nincs idő gyakorolni, rögtön profi módon kellene szervezni a saját esküvőd. Vagyis hidd el, szükséged van erre a tudásra, emlékezz Larina tanácsára: „mindenkinek javaslom, aki esküvő előtt áll!”

Nem, nem győzködlek tovább, csak arra kérlek, gondolj arra, hogy mit fogsz mondani a vendégeknek, a párodnak, MAGADNAK az esküvőd napján, ha bombaként robban a baj?

„Bocs, de vacilláltam, amikor a hogyan szervezzem a saját esküvőmet tudása elérhető volt, de nem kértem.”

Ne hagyd, hogy később lelkifurdalásod legyen!

Válaszd ki a neked megfelelő idejű elérést, most…

⇓ nyomd meg a ProMiGo tagságot váltok gombot ⇓

Mit üzennek, akik már kérték a segítségemet?

w

„Semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztem esküvőszervezést illetően, csak abból tudtam gazdálkodni, amikor vendég voltam.

Ezért minden olyan menyasszonynak / vőlegénynek ajánlom, aki tapasztalatlan! Vannak ugyan elképzeléseik, hiszen kinek nincsenek, de bizonytalanok. Azt gondolom, hogy jó esetben az embernek egyszer van esküvője és akkor nyílván tapasztalatlan és bizonytalan, ÍGY MINDENKINEK javasolnám, aki esküvő előtt áll.”

Larina

w

„A barátnőim nevettek, amikor megvettem a tudáscsomagot, de amikor játszi könnyedséggel szerveztem az esküvőm, mindegyikük elképedt.

Ami igazán megdöbbentett, hogy mennyi mindenre nem gondoltam volna, ha a barátnőimre hallgatok. Ők azt mondták, az esküvő szervezése nem nagy dolog és őszintén megmondva arra gondoltak, hogy ha menyasszonyi ruhában van valaki, akkor az már esküvő.”

Enikő

w

„… abban segít, hogy a szervezés első pillanatától a lelked és a pénztárcád nyugalmi állapotban legyen, az esküvőtök pedig csodálatos legyen.”
Barna László ceremóniamester

„…látom, hogy időnként a mécses is eltörik a menyasszony nyakába szakadó feladatoktól.” „…fogadjátok el a kolléga segítő jobbját.”
Simai Mariann szertartásvezető

„…minden esküvőre készülő párnak szívből ajánlom, mert hiteles és hasznos információkat kaphatnak egy sokat látott esküvői szakembertől.”
Glöckl Ferenc esküvői diszkós

Megrendelés itt

Nyisd le a választható csomagokat, és látni fogod melyik éri meg a legjobban.

megrendelés most

Válaszd a neked megfelelőt

Kattints a zöld körre, hogy lásd, mit kapsz

Havi ProMiGo tagság

Ha ezt választod, akkor ezt kapod:

  • ProMiGo videotanfolyam, egy hónapig korlátlan eléréssel 14.990,- Ft

 

Nyomd meg a Kosárba teszem gombot és utána a mellette megjelenő Kosár gombot.

14 990 Ft / hónapKosárba teszem

1/2 éves ProMiGo tagság

Ha ezt választod akkor 55,5%-kal kedvezőbb, mint az egy hónapos elérés. Ez éri meg a legjobban!

  • ProMiGo videotanfolyam korlátlan eléréssel 180 napig.

(Azért a legjobb választás ez, mert nem 14.990,- Ft, hanem csak 6.665,-Ft a havi befektetésed abba, hogy megtanuld, hogyan szervezd jól a saját esküvődet.)

Nyomd meg a Kosárba teszem gombot és utána a mellette megjelenő Kosár gombot.

39 990 Ft / 6 hónapokKosárba teszem

barion-card-strip-intl_300px
Copyright © 2012 All Rights Reserved Nagy G. Csaba | Created by Lailanma Marketing
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk: Barion

Pin It on Pinterest