Rólunk

Vőfély, Ceremóniamester közvetítés

 

Vőfély, ceremóniamester közvetítés során azon dolgozom, hogy megfelelő ceremóniamester, vőfély koordinálja az esküvő, lakodalom eseményeit. Érj utol e-mailen: vofelymegoldas{kukac}vofelymegoldas.hu 

 

Válaszd ki a neked szimpatikus vőfély, vagy ceremóniamester szolgáltatót, majd kattints a ‘tovább a kapcsolathoz’ és vedd fel vele a kapcsolatot. A vőfély, illetve ceremóniamester ügynökség létrehozásával egyik régen elgondolt tervem vált valóra, amiről itt olvashatsz.

 


 

Csaba

 

Figyelmeztetés 1: A Vőfély szeret tegeződni!! Amikor felveszed vele a kapcsolatot ez lesz az első kérése!

 

Figyelmeztetés 2: A Ceremóniamester is.  🙂

 

Amikor személyes beszélgetést tartok veletek a legnagyobb elvárás, hogy jó buli legyen és a legtöbben az után érdeklődtök, hogy mi a vőfély és a ceremóniamester között a különbség és az esküvőnkön ceremóniamester, vagy vőfély legyen?

 

A kettő szinte ugyanaz. Ami rám jellemző, hogy 1996 óta szorgalmas esküvőjáró vagyok és öltönyben veszek rész a nagy napon, vagyis nem öltözök népviseletbe. Melyik tájegység népviseletébe is kellene öltöznöm? Szerintem furcsán néz ki az elegáns násznép között egy csizmás manus… Ezek alapján inkább ceremóniamester vagyok.

 

Ismerem az esküvői szokásokat a szertartás elemeit, és az esküvőhöz tartozó rigmusokat (lánykikérés, menyasszonyi búcsú, ételköszöntők, borköszöntők…stb.). Ez alapján vőfély vagyok.

ceremóniamester

esküvői showman (katt a képre a referenciákért)

A vőfélyre jellemző, hogy nagy hangjával, harsány viselkedésével vonja magára a figyelmet. Ő akar a főszereplő lenni.

 

Ez alapján nem vagyok vőfély. Az esküvő nem a vőfélyről, ceremóniamesterről szól, hanem a fiatal párról! Vagyis a menyasszonyról és a vőlegényről: RÓLATOK!

 

Igazodom a városi környezethez és elvárásokhoz. Ez alapján inkább ceremóniamester vagyok, mint vőfély. Nem trágárkodom és nincsenek sértő, obszcén beszólásaim. Sőt a mélyebb vallási érzületű emberek sem botránkoznak meg a vőfélyi, ceremóniamesteri tevékenységem során.

 

A hangulat szinten tartása, illetve fokozása során játékokat is bevetek. Vannak tradicionális esküvői játékaim a vőfély tarsolyomban és modernebb, nem a vőlegényt szivatós ceremóniamesteri játékaim.

 

Nem állítom le nagy hanggal a bulit, mert az italgőztől vezérelve beszélhetnékem, táncolhatnékom támad. Mint egy jó ceremóniamester figyelek arra, hogy gördülékeny legyen a lagzi, minden a helyén legyen, és mint egy jó vőfély nem ittasodom le.

 

Ezek alapján döntsd el TE, hogy vőfély, vagy ceremóniamester! Hívj fel telefonon +3620/204 3370, keress meg e-mailben vofelymegoldas[kukac]vofelymegoldas.hu, találkozzunk és rakjuk össze az esküvődet, hogy tényleg jó buli legyen!

 

Tovább a kapcsolathoz >>

 


 

Attila

 

Sok vőfélytől hallani, hogy ismerőse, rokona kérte fel elsőként erre a szép szakmára és ő „nagy duzzogva” elvállalta, majd rájött, hogy neki ez megy, a vérében van. Nálam ez pont nem így történt.

 

Nem tudom, hányan lehetnek hozzám hasonlóan olyanok, akik kifejezetten késztetést éreztek arra, hogy vőfélykedésre adják fejüket, de biztos kevesebben. Elég korán elkezdtem szakmai szemmel nézni a vőfélyeket, akiket esküvőkön láthattam és úgy éreztem, hogy előadói szempontból ez nekem is menne, talán még jobban is. Valamint az sem elhanyagolható tényező, hogy szeretem ápolni a hagyományokat.

Attila ceremóniamester, vőfély

 

 

Persze ez nem azt jelenti, hogy csak nép(ies)visletben vezényelek le esküvőket, ceremóniamesterként is lehet rám számítani. Ebből adódóan nincs egy merev formai rendszerem, abszolút alkalmazkodom a felmerülő igényekhez, nem erőltetem rá a párokra az elképzeléseimet. Elvégre az esküvő nem a vőfélyről, ceremóniamesterről hanem az ifjú párról szól. Valljuk be, leginkább a menyasszonyról.

 

30 éves korom ellenére húsz éve foglalkozom színházzal és filmezéssel, így otthonosan mozgok a násznép előtt. Az esküvő egy egyszeri és megismételhetetlen színházi esemény, amiben a vőfélynek egyszerre kell rendezőként és színészként jelen lennie. Ezzel a feladattal könnyen megküzdök és magabiztosan tudom teljesíteni a velem szembeni elvárásokat.

 

Tovább a kapcsolathoz >>

 


 

 Zsolt

 

A vőfély szakmában is él a magyarságunk, így ez a szakma is valódi hungarikum. Gyönyörű és alkalomhoz illő verseim nem csak az idősebb, de a fiatalabb vendégek szívét is megdobogtatja.

Zsolt

Zsolt vőfély

Esküvőben Bocskai öltönyös viseletben szoktam megjelenni, ezzel sok esetben elnyerem a vendégsereg tetszését, verseimet és a programot is úgy alakítom – egyeztetve az ifjú párral – hogy megfeleljek a modern elvárásoknak, ötvözve ezt a magyar hagyományokkal.

 

Amennyiben engem választasz az esküvőd levezetésére a kezdetektől, vagyis a vendégvárástól, a menyasszony kikérésen és búcsúztatáson keresztül egészen az újasszony megérkezéséig koordinálom az eseményeket.

 

Határozott megjelenésem és tanári tapasztalatom kamatoztatásával nagyobb násznép irányítása sem okoz, okozott problémát. A tánctudásom garancia arra, hogy a vendégeket személyesen is meg fogom táncoltatni, emlékezetessé téve ezzel az esküvői vigadalmat mindenki számára.

 

Évek múlva is pozitív élményekkel fognak visszaemlékezni az esküvődre a barátaid és a szüleitek, idősebb rokonaitok egyaránt. Olyan vőfély vagyok, aki minden generáció szórakozási igényeit kielégíti az esküvőn, szavatolva ezzel az emlékezetes élményt.

 

 Tovább a kapcsolathoz >>

 


 

 Máté

Ceremóniamesterként proaktív magatartással, vidám, határozott stílusommal pontosan akkor és annyit mozdítok az eseményeken, hogy a tökéletes irányba mozduljon az esküvő menete. Alaptézisem, hogy a ceremóniamester nem főszereplője az esküvőnek, hiszen a főszereplő a fiatal pár, azaz Ti.

Máté ceremóniamester

 

Én a háttérből előkészítem, elrendezem, igazgatom, az eseményeket, hogy a saját esküvőtökön, a saját bulitokon is a főszereplő sztárok ti lehessetek. A siker és a csillogás a tiétek, én pedig megteszem mindazt, ami az esküvő sikere felé vezet.

 

A Vőfély Megoldással már hosszabb ideje együtt dolgozunk, így biztos lehetsz abban, hogy tökéletes lesz a választásod, ha engem kérsz fel az esküvői ceremóniád mesterének.

 

A beszéd nem esik nehezemre, hiszen tanárember vagyok, így több száz fős hallgatóság előtti szereplés a mindennapjaimat is átszövi.

 

Tovább a kapcsolathoz >>

 


 

3 hozzászólás

 1. (-: Köszönjük hogy ott voltál velünk és segítettél minket a mi Legszebb Napunkon!:-)

  Válasz
 2. Szeretném Önökkel felvenni a kapcsolatot!
  Köszönettel. Anikó

  Válasz
  • Kedves Anikó!

   Mindegyik tagunk bemutatkozása után ott van egy “tovább a kapcsolatokhoz” felirat, erre kattintva lehet továbblépni.
   Most hogy megjegyzést írtál ehhez az oldalhoz és megadtad az e-mail címed, mi írunk neked, így neked ezzel már nem lesz dolgod:-)

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév:*
Utónév:*
E-mail cím:*
Hírlevél feliratkozásommal kérem, hogy Nagy G. Csaba E.V. részemre tájékoztató e-mailket küldjön:*
Tudomásom van róla, hogy hírleveleiről bármikor leiratkozhatok a levelek alján lévő link segítségével.
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom:*
Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható el.

Keress a Facebookon!

Reklám

Vőfélymegoldás weboldal Lailanma Marketing

Pin It on Pinterest