fbpx

Rólunk

Elérhetőségek:

E-mail: info(kukac)meses-eskuvo.hu
Telefon: +36 20 204 33 70
Levelezési cím: 3131 Göd, Kóczán Mór u. 9.

Kapcsolatfelvételi űrlap lentebb

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

9 + 10 =

Hogyan született meg a Mesés Esküvő az esküvőjüket szervezőknek?

… és ki ez a Nagy G. Csaba?

 

Üdvözöllek a Mesés esküvők világában!

Nagy G. Csaba vagyok és 1996 óta vagyok az esküvők világában. Kezdetben csak „zöldfülűként” figyeltem és tanultam. Mára már közel 1.000 esküvő van a hátam mögött, alapítója és vezető tisztségviselője vagyok az Országos Vőfély Szövetségnek, valamint tagja vagyok az Esküvői Szolgáltatók Egyesületének. Férfiként elsőként jelent meg könyvem 2017-ben, esküvőszervezés témában az országban. Elsőként valósítottunk meg esküvőn, nemzetközi esküvői szokásokat felvonultató akadálypályát…, na de ne fényezzem tovább magam.

Mindig csodálkoztam, hogy a fiatal párok mennyire belefáradnak az esküvő szervezésbe és gyakran úgy érnek az esküvőjük napjára, hogy „legyünk már túl rajta”, csak „éljük túl” a napot.

Úgy gondoltam, hogy ennek nem kell így lenni, hiszen az életünk egyik legszebb napján inkább át kellene élni ezt a gyönyörű eseményt. Folyamatosan gyűjtöttem azokat a hibákat, amiket elkövettek, amik az „éljük túl a napot” érzést okozták.

Rájöttem, hogy ebben nem a párok a hibásak, hiszen nem tanították meg nekik az esküvőszervezés lépéseit.

Vannak olyan szerencsések, akik valamilyen szinten egyetemen vagy főiskolán az adott szakmára jellemző szervezés ismereteibe bepillantást nyernek. Gondolok itt az igazgatásszervezőre, vagy ha az én második diplomámat veszem alapul a biztonságszervezésre.

Azonban ezeknek a képzések nem az esküvő szervezés a céljuk, ugyanakkor a szemléletmódból, az elméletből át lehet ültetni nagyon hasznos dolgokat. Mindezt társítottam az esküvői szakma gyakorlati tudásával és megszületett a Mesés Esküvő.

Mostantól minden esküvőt szervező pár számára elérhető ez a tudás, amit a könyvekben találsz meg. A tudás egymásra épül, ezért a legjobb tanácsom, hogy mind a 4 könyvet szerezd meg, de ha teljesen ingyen szeretnél elindulni, akkor arra is lehetőséged van.

A sikeres esküvőszervezés titka

MOST végre elkészült a Sikeres Esküvőszervezés TITKA című könyv. Ebbe sűrítettem bele azt a tudást, amiből megtudhatod, hogy mi az a 4 lépés, amit soha nem hagyhatsz ki, ha esküvőt akarsz.

Gyere olvass bele!

Sok menyasszony nagyon hálás, hogy megtalálta oldalunkat és segíthettünk nekik. Te se menj el csak úgy, üres kézzel! Iratkozz fel hírlevelünkre és e-mailben küldjük a Sikeres esküvőszervezés titka c. könyv betekintő példányát!

Hozzászólások

3 hozzászólás

 1. (-: Köszönjük hogy ott voltál velünk és segítettél minket a mi Legszebb Napunkon!:-)

  Válasz
 2. Szeretném Önökkel felvenni a kapcsolatot!
  Köszönettel. Anikó

  Válasz
  • Kedves Anikó!

   Mindegyik tagunk bemutatkozása után ott van egy “tovább a kapcsolatokhoz” felirat, erre kattintva lehet továbblépni.
   Most hogy megjegyzést írtál ehhez az oldalhoz és megadtad az e-mail címed, mi írunk neked, így neked ezzel már nem lesz dolgod:-)

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest