fbpx

Adatvédelmi nyilatkozat

A Mesés Esküvő portál ezúton teszi közzé az adatvédelmi és adatkezelési elveit, amelyeket magára nézve kötelező erővel ismer el. Jelen szabályok kialakításakor, különös tekintettel, figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, továbbá a fontosabb nemzetközi ajánlásokat, különös tekintettel a következőkre: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről; 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről; valamint az Online Privacy Alliance ajánlásai.

Adatkezelő neve

Nagy Gábor Csaba e.v. (továbbiakban Adatkezelő) (2131 Göd, Kóczán Mór u. 9. adószám: 65834510-1-33; nyilvántartási szám: 28089683; adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-66768/2013)

Kezelt adatok köre

A meses-eskuvo.hu látogatása során a szerveren biztonsági okokból rögzítjük a felhasználók hálózati identitását: számítógépük IP-címét és a használt szoftverkörnyezetet, valamint látogatásának időpontját és a megtekintett oldalak címét. A naplóállományokban a szolgáltatást végző szerver a látogatók által küldött kérésekről olyan adatokat rögzít, mint a kérést küldő számítógép dinamikus IP-címe, a használt böngésző típusa, a kérés ideje, a kért oldal címe stb. Az ilyen információk felhasználása kizárólag technikai célokra történik. Az így nyert adatsorokat személyes azonosításra alkalmas, más forrásból származó információkkal nem kapcsoljuk össze. Ezeket az adatokat elektronikus formátumban tároljuk szerverünkön, bizonyos idő elteltével már csak aggregált formában. Az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adjuk ki.

A felhasználó látogatása során ellenőrző fájlt (cookie) kaphat weboldalunktól, az oldalunk látogatottságát mérő külső, független auditáló szolgáltatásoktól, valamint a hirdetéseket kiszolgáló szerver üzemeltetőjétől. Az anonim látogatóazonosító egy olyan egyedi – azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas – jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el.

Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat – tekintettel arra, hogy a felhasználása során a teljes IP cím tárolása nem történik meg – önmagában semmilyen módon nem képes a felhasználót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. A cookiek elfogadása nem kötelező (a böngészőprogramban letiltható). Ebben az esetben a legtöbb szolgáltatásunk ugyanúgy igénybe vehető, de bizonyos esetekben (például a testreszabott megoldásokat kínáló oldalainkon) nem tudjuk a legteljesebb mértékben kiszolgálni a felhasználót.

A hírlevelünkre történő feliratkozáshoz a névét, felhasználó e-mail címét kérjük, amelyet harmadik félnek – a jogerős bírósági megkeresést kivéve – nem adunk ki.

Állás jelentkezési célból a név, e-mail címét, telefonszámát, önéletrajzát kérjük, amelyet harmadik félnek – a jogerős bírósági megkeresést kivéve – az alábbi kivétellel nem adunk ki, adatbázisban nem tároljuk mivel e-mail formájában érkezik. Kivétel: partnerük megbízása alapján végzett munkaerő keresés esetét, amikor megfelelőség esetén adatait átadjuk a megbízónknak, annak érdekében, hogy Önt közvetlenül megkereshesse állásajánlatával.

Ajánlatkérő űrlapunkon név, cégnév, telefonszám, ügyintéző neve, e-mail címét kérjük, amelyet harmadik félnek – a jogerős bírósági megkeresést kivéve – nem adunk ki.

Az adatkezelés célja

Adatkezelő kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli és azokat kizárólag a szolgáltatásai fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás, megrendelői kiszolgálása, illetve statisztika készítéséhez használja fel. Az adatokat egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén használjuk fel.

A szerver által automatikusan rögzített adatokat a szerver biztonságos üzemeltetése érdekében (szerverek biztonságos működésének elemzésére, utólagos ellenőrzésre) átmenetileg tároljuk.

Ésszerű ellenőrzést biztosítunk azok felett a személyes azonosító adatok, információk felett, amelyeket a felhasználók megosztanak velünk. (Személyes azonosító adatnak, információnak számít mindaz, amely összefüggésbe hozható az ügyféllel).

Az adatkezelés időtartama

Az önként megadott adatokat addig őrizzük, amíg a felhasználó nem kéri törlését: hírlevelünk esetében leiratkozáskor törlődik a felhasználó neve és e-mail címe.

Ajánlat kérés során megadott adatokat fél évig őrizzük, amenniyben hírlevél feliratkozás is történt, akkor a leiratkozáskor töröljük a felhasználó nevét és e-mail címét.

A szerver által automatikusan rögzített adatok 30 napig állnak rendelkezésünkre, ezt követően csak aggregált formában, látogatottsági statisztikaként őrizzük meg őket.

Az adatokhoz hozzáférők köre

A szerver által rögzített és tárolt adatokhoz a tárhelyszolgáltató rendszergazdája, és az Adatkezelő fér hozzá.

A hírlevél küldéshez, ajánlatkérési, állásjelentkezési űrlapokon megadott adatokhoz az Adatkezelő fér hozzá.

Adatkezelésünkkel kapcsolatos kérdése, kérése esetén a feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén léphet velünk kapcsolatba.

Szellemi Alkotáshoz Fűződő Jogok

A honlap tartalma, beleértve a szöveget, grafikát, szoftvert, stb., illetve ezen tartalom elrendezése és szerkesztése a honlap tulajdonos szellemi alkotásának minősül és a szerzői jog védelme alatt áll. A tartalom terjesztése, publikációja, másolása, megjelenítése és bármely egyéb felhasználása szigorúan tilos, kivéve, ha erre kifejezett, írásos engedélyt adunk. A szerzői jog megsértése esetén a szerző kártérítést követelhet. A sérelemdíj mértéke a jogtalanul felhasznált, szerzői jogvédelem alatt álló, tartalom (szövegek, szófordulatok, fotók, grafikai elemek, termék nevek, szolgáltatás nevek) tekintetében a jogosulatlanul használt tartalmanként és naponta 25.000 Ft.

Egyéb megállapítások

Nem garantáljuk, hogy a honlap, illetve a kiszolgálásáért felelős szerver hiba nélküli, vírus vagy egyéb kártékony elemektől mentes. A honlap tartalmának, megjelenésének megváltoztatására, kiegészítésére, felfüggesztésére, egyes vagy teljes részeinek megszüntetésére előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartjuk a jogot. A weboldalon harmadik fél honlapjára, egyéb internetes tartalmára mutató linkeket találhat. A kimutató linkek landig oldaláért, valamint tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Előfordulhat, hogy karbantartás vagy egyéb külső ok (pl. hackertámadás) miatt a Mesés Esküvő honlap átmenetileg hozzáférhetetlenné válik, amely miatt semmilyen igény nem támasztható az üzemeltetőnek.

Jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései az irányadóak.

Pin It on Pinterest