fbpx

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben aktív felhasználója kíván lenni a Mesés Esküvő oldalnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A weboldal működésével, észrevételeivel, megrendelésével kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére.

I. rész

A működés, működtetés, vásárlás

Üzemeltetői adatok

Üzemeltető: Nagy Gábor Csaba e.v.

Székhely: 2131 Göd, Kóczán Mór u. 9.

Adószám: 65834510-1-33

Nyilvántartási szám: 28089683

Kibocsájtó okmányiroda: Esztergom, Bottyán János u. 3.

Bank: UniCredit Bank Zrt. | számlaszám: 10918001-00000126-06790009 | kedvezményezett: Nagy G. Csaba EV.

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség: info{kukac}meses-eskuvo.hu

Telefonos elérhetőség: +3620/ 204 3370

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-66768/2013

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A Mesés Esküvő weboldalon hirdetés elhelyezésére, valamint esküvő és lakodalom témakörbe tartozó kiadványok és termékek vásárolhatóak. Valamint előfizetéses rendszerben működő szolgáltatásunk keretében oktatófelület működik.

A hirdetések lehetnek keretes (banner), és/vagy szöveges megjelenésűek.

Megrendelési lehetőségek:

 1. Regisztráció után Ön adja le a megrendelést a honlapon elhelyezett felületen,
 2. Elérhetőségeink valamelyikén felveszi velünk a kapcsolatot és munkatársunk személyesen veszi fel megrendelését.

Hirdetés elhelyezésére csak a 2.) pontban leírtaknak megfelelően van lehetőség.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 24 órán belül, egyéb napokon 48 órán belül történik meg.

Rendkívüli esetekben ezt az időintervallumot átléphetjük, de ebben az esetben telefonon, vagy e-mailben visszaigazoljuk, hogy mikor tudjuk teljesíteni a megrendelését.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerül sor.

Regisztráció és a megrendelés menete

A Mesés Esküvő oldalra történő regisztrációra két lehetőség adott. Az egyik lehetőség egy hírlevél feliratkozás, a másik lehetőség a kínált termékek és szolgáltatások megrendeléséhez kötött.

A hírleveles regisztráció

Ebben az esetben a feliratkozó az e-mail címét és nevét adja meg. Ezek után bizonyos időközönként a megadott e-mail címre tájékoztató, információt adó és esetenként akcióról szóló hírleveleket küldünk.

A megrendeléshez kötött regisztráció

A megrendelés teljesítéséhez, valamint az ügyfélszolgálathoz szükséges adatokat (név, cím, e-mail cím, telefon) kérjük. Ezeket az adatokat a megrendelést követően szükséges regisztrálni.

A megrendelés

A megrendelni kívánt terméket a megfelelő helyen ki kell jelölni. Egyszerre több termék is kijelölhető. A kiválasztott (kijelölt) termékek árát a rendszer automatikusan összesíti. A megrendelés befejezésekor el kell olvasnia a szerződési feltételeket, és a jogi tájékoztatót, amely az elállás jogát is tartalmazza. Amennyiben elfogadja ezeket a feltételeket  csak akkor nyomja meg a ’megrendelem’ gombot.

Az oktatófelület havi, fél éves és éves előfizetéses rendszerben érhető el. Válassza az Önnek legmegfelelőbbet, tegye a kosárba, olvassa el a szerződési feltételeket és a jogi, adatvédelmi tájékoztatót és jelölje ennek tényét. Ez után nyomja meg a megrendelem gombot.

A megrendelt szolgáltatás díjának fizetése

A megrendelését követően elektronikus levelet küldünk, melyben vállalkozásunk tájékoztatja Önt

 1. vállalkozás nevéről, címéről, székhelyéről, levelezési címéről;
 2. a megrendelés leírásáról, jellemzőiről;
 3. a megrendelt szolgáltatás bruttó áráról;
 4. a teljesítés feltételeiről;
 5. az elállási jogáról;
 6. a megrendelt szolgáltatás díjának teljesítéséhez szükséges adatokat

A megrendelt szolgáltatások, termékek fizetése történhet:

 • Bankártyás fizetéssel (Barion) – bankkártyás fizetés regisztráció nélkül, vagy aBarion fiókjába feltöltött egyenlegéből a Barion fizetési gateway segítségével.
  Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 • PayPal – bankkártyás fizetés, vagy a PayPal fiókjába feltöltött egyenlegéből. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.

Amikor a teljesítés ellenértéke megérkezik, vállalkozásunk úgy tekinti, hogy megrendelését megerősítette és ebben az esetben megrendelésének feldolgozása megkezdődik.

Az oktatási felület előfizetéses rendszerben működik, így havi (31 nap), fél éves (180 nap), és éves (365 nap) előizetéses időegységek érhetőek el, melyet a szolgáltatás megkezdése előtt kell fizetni.

Elállás joga és gyakorlása

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Az elektronikus anyagokat egy letöltő link segítségével lehet letölteni, amit a megrendelési űrlapon megadott e-mailre küldünk. Ebben az esetben a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozta elállási joggal addig élhet, amíg a letöltő linket a rendszer nem küldte el. Ugyanis ezen idő után a termék a jellegénél fogva nem szolgáltatható vissza. (29. § )

Az oktatási felület előfizetése a megkezdett időegység tartamán belül mondható le, ez esetben az üzemeltető az időegység végéig biztosítja az elérést, és az időegység végén zárhatja el a felület elérését.

A megrendeléssel elismeri, hogy a megrendelés előtt a fenti jogi tájékoztatót megismerte és ennek ismeretében kifejezetten előre beleegyezik a teljesítésbe.

 

A nem letölthető anyagokat (továbbiakban: termék) postai küldeményként utánvéttel küldjük a megrendelőnek, ez esetben a küldemény utánvételi díja a Megrendelőt terheli.

A Korm. rendelet alapján a Megrendelő az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendeléstől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékot a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a info{kukac}meses-eskuvo.hu címre. Ebben az esetben a terméket tartalmazó csomagolást nem bonthatja meg, ugyanis akkor az elállás jogával nem élhet. {29. § (1), i)}

A megrendelési összeget mindaddig visszatartjuk, amíg a megrendeléssel érintett terméket vissza nem szolgáltatja, vagy kétséget kizáróan nem igazolja, hogy azt visszaküldte. A termék visszaküldési díja a Megrendelőt terheli.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Nagy Gábor Csaba egyéni vállalkozóval köti (2131 Göd, Kóczán Mór u. 9. Adószám: 65834510-1-33; Nyilvántartási szám: 28089683; Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-66768/2013)

A megrendeléssel elismeri, hogy a megrendelés előtt a fenti jogi tájékoztatót megismerte és ennek ismeretében kifejezetten előre beleegyezik a teljesítésbe.

Vitarendezés

Minden törekvésünk, hogy az esetleg előforduló vitás eseteket kölcsönös megelégedésre rendezzük, de ezen túlmenően kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm

Amennyiben nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással, az online vitarendezési platform használatával lehet megtenni az Európai Bizottság rendszerében. Az eljárás elindítása regisztrációhoz kötött. A vitarendezési fórumba a bejelentkezés után a fogyasztó a panaszát a honlapon keresztül nyújthatja be.

A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.

Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

Fizetési feltételek

Megrendelése után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a díjbekérőt. A fizetési határidő 8 nap. Amennyiben valamilyen akció keretében rendel és a fizetési határidőt túllépi, az akciós ár már nem lesz érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatja meg a letölthető anyagokat, terméket.

II. rész

A szerzői jogok

Nagy Gábor Csaba e.v. (továbbiakban: Szerző) szellemi tulajdonát képezi a https://meses-eskuvo.hu weboldalon és ehhez kapcsolható aloldalakon, valamint a Szerzőhöz kapcsolható közösségi média felületeken található tartalom.

A tulajdont nemzetközi jogszabályok és magyar törvények is védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A cikkek, publikációk, írások, letölthető tanulmány, hírlevél, állókép, mozgókép, hangfelvétel, illusztráció, elektronikus és nem elektronikus termék, internetes tartalom, a jogszerűen használt domain név (nevek), animált kép… stb. (továbbiakban: Tartalom) szerzői jogvédelem alatt állnak.

A szerzői jogi védelem alapján a Szerzőnek kizárólagos joga van a Tartalom egészének, vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére.

A fentiek alapján a Szerző előzetes írásbeli engedélye, hozzájárulása szükséges a Tartalom részben, vagy egészben történő többszörözéséhez, terjesztéséhez, átdolgozásához, átvételéhez.

Amennyiben a Szerző másként nem jelöli, a Tartalom szerzői vagyoni és nem vagyoni jogainak jogosultja maga a Szerző.

 

 A Tartalom felhasználási feltételei

Tilos a Szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül a Tartalom egésze, vagy akár egy kis részletének, összetevőjének, alkotóelemének:

 • üzleti célú átvétele;
 • többszörözése;
 • nyilvánosságra hozatala;
 • átdolgozása;
 • terjesztése;
 • másolása;
 • a Tartalom sajátként való feltüntetése.

A Szerző által előzetesen írásban engedélyezett felhasználás esetén a felhasználó köteles a Szerző, azaz Nagy G. Csaba esküvőszakmai szakértő és a meses-eskuvo.hu honlapot forrásként megjelölni.

A Tartalom felhasználása annyiban megengedett, illetve díjtalan, amennyiben indokolatlanul nem károsítja a Szerző jogos érdekeit, továbbá amennyiben megfelel a tisztesség követelményeinek.

 

Kötbér megállapodás

A Szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül történő felhasználó (továbbikaban: Jogsértő) jogszerűtlen felhasználásával – kifejezetten – magára nézve kötelezően alkalmazandó módon – elfogadja az alábbi kötbér kikötési megállapodást.

Szerző fenntartja a jogot, hogy a Tartalom előzetes írásbeli engedélye nélkül történő felhasználása esetén bizonyításként közjegyzői tartalomtanúsítást készítsen, ami közokiratnak minősül, ezért a bíróságon bizonyító erejű.

A Szerző a jogszerűtlen felhasználás miatt 230.000 Ft / nap / Tartalom, azaz napi kettőszázharmincezer forint összegű kötbért állapítson meg és követeljen a Jogsértővel szemben.

A Jogsértő felhasználó a kötbéren túlmenően köteles a Szolgáltatónak a jogsértésből eredő egyéb kárait, költségeit is megtéríteni.

Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév:
Utónév:*
E-mail cím:*
Hírlevél feliratkozásommal kérem, hogy Nagy G. Csaba E.V. részemre tájékoztató e-mailket küldjön:*
Tudomásom van róla, hogy hírleveleiről bármikor leiratkozhatok a levelek alján lévő link segítségével.
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom:*
Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható el.

Keress a Facebookon!Reklám

Vőfélymegoldás weboldal Lailanma Marketing

Pin It on Pinterest