fbpx

Meghökkentő a cím, hogy mindenkinek joga van elrontani a saját esküvőjét? Esküvőszakértőként sokszor tapasztaltam, hogy igaz. Tapasztalt esküvői szolgáltató pályatársaim is megerősítenek ebben, csak kérdezd meg tőlük…

A válasz az lesz, hogy igen, mindenkinek joga van elrontani a saját esküvőjét

Gondolj bele, ha a menyasszonyok nem fogadják meg azokat a tanításokat, amit kifejezetten azért hoztak létre, hogy jó esküvőt tudjanak szervezni, akkor a tapasztalatlan, esküvőszervezésben járatlan menyasszonyok a szervezési ismeretek teljes hiánya miatt milyen esküvőt tudnak szervezni? A választ meghagyom neked. Kommentbe le is írhatod, ha gondolod…

Na de, nézzük meg másképpen a kezdeti címet!

Mindenkinek joga van jól szervezni a saját esküvőjét!

Ez is igaz. Valóban mindenkinek joga van jól szervezni, azonban ez nem mindig volt így!

Ugyanis nem mindig létezett az a tanítás, hogyan szervezheted jól a saját esküvőd. A tudásanyagot és az oktatási tematikát másfél évvel ez előtt állítottam össze. Ha most keresést indítasz az interneten és arra keresel, hogyan szervezzem a saját esküvőmet nem találsz rá kidolgozott tematikát. Sok esetben azt az időrendes formulát találod, amit a Wordben sablonként te is elő tudsz hozni (ezt egy videóban megmutattam). Azonban ez a sablon nem elég!

esküvőszervező tanfolyam, avagy joga van elrontani a saját esküvőjét

Találni fogsz esküvői tippeket, de ez sem egy tudásanyag része, hanem inkább egy esküvői érdekesség, aminek az a célja, hogy az esküvői szolgáltató el tudja adni neked a szolgáltatását.

Amennyiben azzal a jogoddal élnél, hogy jól akarod szervezni a saját esküvőd, akkor olyan ismeretanyag szükséges, amit emberek, eszközök, eljárások kombinációjával, összehangolásával hoztak létre, ugyanis az esküvőszervezés projekttevékenység.

Egy olyan tevékenység, amiben bizonyos feladatok egymásra épülnek, némelyek összefüggenek egymással és sok esetben a feladat elvégzésének sorrendje sem felcserélhető.

Ilyen tematika csak egy van. A háromlépéses esküvőszervezési módszer, amit én dolgoztam ki és idén januártól elérhető. Vagyis ettől az időponttól igaz az az állítás, hogy mindenkinek joga van jól szervezni a saját esküvőjét.

Mindezek alapján tehát azt állíthatjuk, hogy mindenki a saját esküvőjének a megtervezéséhez megfelelő eszközöket és irányelveket érdemel. A személyes vágyak és elképzelések szorosan összekapcsolódnak a megfelelő tervezéssel és szervezéssel. Ezek nélkül a megfelelő eszközök és irányelvek nélkül az esküvőd sikere veszélybe kerülhet.

Mi kell a jól szervezett esküvőhöz?

A háromlépéses esküvőszervezési módszer hozzásegíti a menyasszonyokat ahhoz, hogy az esküvőjük valóban emlékezetes és örömteli legyen. Legyen szó a dekorációról, vendégek koordinálásáról, a költségvetés kezeléséről, feladattervezőről és minden apró részletről, amire most még nem is gondolsz. Ez mindösszesen egy átlagos esküvő esetében nagyjából 70.

Következtetésképpen, mindenkinek joga van ahhoz, hogy a saját elképzeléseinek és vágyainak megfelelően tervezze meg az esküvőjét. Ami magában rejti azt, hogy mindenkinek joga van úgy elbarkácsolni az esküvőjét ahogyan akarja, de mindenkinek joga van jól szervezni a saját esküvőjét.

Amennyiben ezzel a második lehetőséggel élnél azt tudd, hogy az ehhez megfelelő tudás és szakértelem elengedhetetlen. Ezek hiányában az álomesküvő könnyen rémálommá válhat, amit nem szeretnénk…

Tehát ahhoz, hogy élni tudj azon jogoddal, hogy te jól akarod szervzeni a saját esküvőd, el kell sajátítanod a szervezési ismereteket, nekem pedig az a kötelességem, hogy az ehhez szükséges tudásanyagot odaadjam neked.

Gyere élj a jogoddal és kattints ide az első lépésért

Pin It on Pinterest