fbpx

Saját esküvőd szervezése előtt egy nagyon fontos dologra hívja fel az esküvőszakértő a figyelmed! Az esküvő az egy megismételhetetlen egyszeri rendezvény az életed során, ezért különleges. Sokkal különlegesebb, mint a szülinap, vagy a karácsony. A fontossága miatt a sikeres esküvőszervezés elengedhetetlen.

Miért kell sikeres esküvőszervezésre törekedni?

Gondolom te is vettél már részt több karácsonyi, meg szülinapi bulin, partin, összejövetelen. Gondolom, te is tartottál, vagy rendeztél már ilyen ünnepeket… Ha egy ilyen rendezvény nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, általában azt mondjuk, hogy sebaj, a következő majd jobban fog sikerülni.

Nincs időd olvasni? Nézd meg videón

sikeres esküvőszervezés

A saját esküvődnél viszont nem mondhatod ezt, mert nem lesz következő, ezért kell sikeres esküvőszervezésre törekedni…   

Mivel ez így van, nagy körültekintést és mindenre kiterjedő figyelmet igényel a saját esküvőd szervezése.

Ezt gyakran olvashatod és hallhatod sok-sok esküvővel foglalkozó felületen.

Ennél a pontnál érkeztünk el ahhoz, hogy megkérdezd: Hogyan lehet nagy körültekintéssel és mindenre kiterjedő figyelemmel szervezni a saját esküvőmet, ha nem csináltam még és amit éppen csinálok az az életem első és utolsó esküvője?

A kérdés remek!

Ez a helyzet pont olyan, mintha beültetnék az embert egy repülőgép pilótafülkéjébe és azt mondanák, vezess körültekintően és mindenre kiterjedő figyelemmel és repülj el Londonig, de életében egyszer sem vezetett még repülőt.

Ezek a sikeres esküvőszervezés jelei

Esküvőszakértőként gyakran azt tapasztalom, sőt kutatási eredménnyel tudom alátámasztani, hogy az esküvőt szervező párok közel 60%-a mindenféle felkészülés nélkül vág bele a saját esküvője szervezésébe.

Majd az esküvőt követő pár év múlva, ha megkérdezed, milyen volt az esküvőd, azt válaszolja, hát megvolt, meg túléltük. Ezek a sikeres esküvőszervezés jelei? Hát nem!

Az élete legfontosabb, megismételhetetlen és egyetlen rendezvényét csak úgy ukmukfukk szervezték meg.

Nagyon könnyű belátni, hogy ilyen szervezési hozzáállással, a mindenre kiterjedő figyelem és az alapos, körültekintő szervezés abszolút nem teljesül.

Neked mi a véleményed erről?

Mi lehet a megoldás?

Fel kell készülni a saját esküvő megszervezésére. Na, de hogyan?

Az első lépés, hogy egy teljesen díjmentes online workshopon képbe kerülsz, hogy mi vár rád az esküvőszervezés útján. Erre már most jelentkezhetsz IDE kattintva.

Sőt, ha most jelentkezel ajándékba kapod a Nagyobb Esküvő, Szebb ruha, Luxusnászút (NESzeL) könyvet.  A könyv és a workshop most teljesen díjmentes, azonban tudd, hogy a NESzeL könyv 3.990,- Ft és az online workshop 5.200,- Ft, de ezeket most ajándékba kapod.

Most nézzük meg másik oldalról is ezt a megismételhetetlen, egyszeri rendezvényt, olyan időpontokban, amikor kiderül, mit rontottunk el.

Ez leggyakrabban az esküvő napján, néha pár nappal előtte, de sokszor csak az esküvő után derül ki, hogy mit hibáztunk.

Hiba, ha valamit elfelejtettünk beszerezni, vagy kifelejtünk valami lényeges szervezési lépést, vagy nem voltunk körültekintőek.

Az esküvő napján kiderülő hiba például, hogy rájövünk, kellett volna egy ember, aki irányítja a társaságot, aki mindenkire figyel… de, jó lett volna egy vőfély, vagy ceremóniamester.

Esküvő utánra is hozok egy példát: úgy gondoltuk, hogy nem kell fotós, mert a vendégektől elkérjük azokat a képeket, amit ők csináltak a telefonjukkal… aztán rájöttünk milyen szörnyű és használhatatlan mindegyik.

A körültekintés hiányára pedig példaként egy menyasszony bejegyzését hozom, aki szerződést kötött egy DJ-vel, aki a zenélésen kívül egy személyben ceremóniamester is volt, meg szelfigép üzemeltető és még a személyszállítást is elvállalta.

Persze ezzel a szolgáltatással nem volt elégedett a menyasszony, ha körültekintő, messziről elkerüli ezt a fickót.

 

Meglátásom szerint, az esküvői rendezvény fontosságát tekintve, nagyon sok esküvő sokkal jobban sikerülhet és emlékezetesebb lehet, néhány módszer használatával

Ilyen például a megfelelő célmeghatározás és a leltározás.

Húú, mik ezek, ezeket még nem is hallottad senkitől, egyik esküvős oldalon sem olvastad, egyik vlogger sem mondott olyat, hogy leltározni kellene az esküvő szervezése előtt!

Olyat sem hallottál, hogy jól kell meghatározni a célt. Mik ezek?

Ez egy kis része a tanításomnak. Amibe betekintést nyersz az online webinárium és workshop alatt, amire jelentkezhetsz és ha ezt most megteszed, ajándékba kapod a Nagyobb ESKÜVŐ, Szebb ruha, Luxusnászút könyvet is. Kattints ide

Megbeszéltük, hogy az esküvő az a családi rendezvények közül a főszereplő. Ezért a szervezést körültekintően és mindenre kiterjedően, alaposan kell elvégezni. Ahhoz, hogy ez a 3 szempont teljesüljön fel kell készülni, vagyis tanulni kell.

Én ebben tudok neked segíteni, hogy jól szervezhesd a saját esküvőd. Gyere >> jelentkezz a webináriumra és kérd a könyved itt <<

Pin It on Pinterest