fbpx

Gondolkodtál már azon, hogy mi kell az esküvőhöz, hogy milyen összetevők kellenek ahhoz, hogy egy rendezvényt esküvőnek, lakodalomnak hívjanak? Gondolkodtál azon, hogy mi kell ahhoz, hogy az esküvőd ne csak egy esküvő, hanem „egy nagyon jó esküvő” legyen? Ha keresed a jó esküvő receptjét, akkor ez a cikk neked szól.

Mitől lesz egy esküvő baromira jó, és fergeteges, mi lehet az esküvő receptje?

Én nagyon sokat foglalkozom azzal, hogy mitől lesz egy esküvő baromira jó és fergeteges, a másik meg csak olyan… olyan egy a sok közül. Vagyis kutattam a jó esküvő receptje után, aztán megfejtettem a rejtélyt és rájöttem, mi kell ahhoz, hogy az esküvőd ne csak egy esküvő, hanem „egy nagyon jó esküvő” legyen.

Ahhoz, hogy jól el tudjam magyarázni egy példát hoztam. Pontosabban egy receptet, ha gondolod kezd el megcsinálni…

Végy 45 kg oxigént, 12 kg szenet, 7 kg hidrogént, 1,8 kg nitrogént, 1,7 kg kalciumot, továbbá: 4 g vasat, 2-3 g cinket, 0,1 g rezet, némi káliumot, nátriumot, kobaltot.

a jó esküvő receptje

Ha ez megvan, keverd össze…

Mi lett belőle? Egy kupac valamilyen massza. Pedig egy 70 kilós embernek adtam meg az összetételét, de nem lett belőle ember.

Miért hozom ezt példának?

Azért, mert egy esküvőhöz nem elég a menyasszony, a vőlegény, a tanúk, a zenekar, az étel, az ital, a dekoráció, az autó, a pap, az anyakönyvvezető, és egyéb fontos és kevésbé fontos összetevők, amire most még nem is gondolsz, mert akkor csak még úgy tűnik mintha esküvő lenne.

Kell még valami, amitől igazán ütős, jól sikerült lesz, kell lennie egy jó esküvő receptnek valahol… 

 

Itt a jól sikerült esküvő receptje

Kell a tudás és egy szervezet, aki egy terv alapján végzi el, aprólékos munkával az esküvő szervezés lépéseit, és szervezi egy rendszerbe.

Tapasztalatból tudom, hogy a jól sikerült esküvő az azért lett az, mert jól tervezték meg és a jó terv alapján szervezték meg. Amennyiben így teszel nem csak egy esküvőd, hanem jó, (fergeteges, fenomenális, mesés, stb.) esküvőd lesz. A jól sikerült esküvő receptje ennyire egyszerű. 

Azonban a jó terv elkészítéséhez kell az esküvőszervezési tudás, a hogyan szervezzem az esküvőmet tudása.

Egy biztos, neked feltett szándékod, hogy az esküvőd és a lakodalmad Mesés legyen, ezért vagy itt. Nekem feltett szándékom, hogy segítsek Mesés Esküvőt és Mesés Lakodalmat szervezni.

A szándékaim komolyak!

Ezért építettem fel neked, aki saját maga szervezi az esküvőjét, egy utat, amin csak végig kell menni és a tanításokat megfogadni. Sok értékes publikációval találkozol, és igen, van amelyik ingyenes és van amiért pénzt kérek (itt van a tudáskínálat), mert Te sem ingyen jársz be a munkahelyedre…

Tudod mi lesz? Az esküvődre rá fogsz szánni 1,5 – 2 milliót alaphangon, és esküvőszervezési tudás nélkül ki fogsz dobni százezreket, szerintem tanuld meg, aztán tervezd meg és ez után szervezd meg.

Amennyiben így teszel és rendszerbe szeded az egészet, kevesebbet fogsz elkölteni, mint az átlagos menyasszony és ebből a pénzből inkább menjetek el nászútra!

 

A cikket Nagy G. Csaba esküvőszakértő írta
Azoknak segítek, akik a saját esküvőjüket szervezik, hogy ne legyen több elrontott esküvő.

Pin It on Pinterest