fbpx

A Karácsonyi ünnepek meghittségén a lelki közelség csúcsfokán az eljegyzés egy nagyon jelentős esemény a nők, de a férfiak életében is. Ezért nagyon sokan időzítik az eljegyzést az év utolsó napjaira. Majd rózsaszín ködbe borul az értelem és az érzelmektől vezérelve, telve a boldogsággal szárnyaltok az esküvőszervezés ismeretlen, mézes, édes, csillogóan előkelő világába.

Ez így rendben is van, mert az eljegyzés után így működünk. Aztán eldöntitek, hogy esküvőt szerveztek…

Most hozom az eljegyzés utáni kegyetlen valóságot!

Azt gondold, hogy az esküvő szervezése mézes, édes, előkelő világ? A látszat csal! Jönnek a könyörtelen tények.

  • Nem voltál még esküvőben;
  • Csak vendég voltál egy esküvőben;
  • A tv-ben láttad X és Y esküvőjét.

Ennek ellenére úgy gondolod, minden tudás nélkül nekiállsz megszervezni az esküvődet. Ezért a szervezés során hibát, hibára halmozol. Fogalmad sincs, mit kellene tenni, de még azt sem tudod biztosan, ki az, aki számodra megfelelő iránymutatást adhat.

Ez azért van így, mert most lépsz be a gazdaság esküvői szegmensébe. Hopp, ez is új neked, hogy van esküvői ipar és vannak olyan vállalkozások, cégek, akik az esküvővel kapcsolatosan szereznek bevételt.

Na, de folytassuk… becsatlakozol néhány, menyasszonyokat tömörítő fórumba és azoktól kérsz tanácsot, akik ugyanúgy, ahogy neked, semmi tapasztalatuk nincs.

Csak reménykedni tudok, hogy nem fogsz találkozni olyanokkal, akik kihasználva a tapasztalatlanságod, lehúznak, átvernek… Mert ilyenek is vannak, és sajnos a számuk növekszik. Javaslom, ezt a videót nézd meg.

Nem az a szándékom, hogy elkeserítselek, hanem az, hogy felhívjam a figyelmed arra, hogy ugyanúgy, mint más gazdasági szegmensben, itt is vannak kóklerek, nem tisztességesen játszók, szakmailag képzetlenek, szájhősök, csalók…

Nem tudom, szoktál-e utazni, én szeretek és egy ismeretlen világba érkezve, megnyugtat, ha van egy idegenvezető, aki ismeri a helyi viszonyokat. Te is így vagy ezzel?

Amennyiben igen, már most érdemes a kincset érő tudásért feliratkozni. 

Az esküvők világába érkezve mit szólnál egy idegenvezetőhöz, aki ismeri a terepet, aki felhívja a figyelmed arra, hogy mit tegyél, hogy ne verjenek át.

Mit szólnál egy olyan tapasztalattal rendelkező emberhez, aki több mint 22 éve van jelen ebben a világban és több mint 800 esküvő van a háta mögött.

Mit szólnál egy olyan emberhez, akinek ilyen brutális tapasztalata van és ő adna iránymutatást NEKED.

Egy olyan ember fogná a kezed, aki nem a kispadról, meg a lelátóról kiabál, hanem most is aktív az esküvői gazdasági életben.

Mit szólnál hozzá, ha csomó tudást ingyen is megkaphatnál…

Neked kell tudni a választ, hogy az eljegyzés után melyik utat választod.

Bénázás a rózsaszín ködburokban, vagy profi iránymutatás az esküvőd sikeréért.

Amit mindenképpen javaslok, hogy maradj a Mesés Esküvő csapatával és kezdj el hasznos, hiteles információkat begyűjteni az e-mail címedre. Kattints erre a sorra.

Pin It on Pinterest