fbpx

Az esküvőszervezés izgalmas, ám sokak számára kihívást jelentő feladat. Ahogy az ifjú pár belép ebbe az új világba, gyakran találják magukat az esküvőszervezés útvesztőjében, ahol elvesznek és bizonytalanok lesznek a következő lépéseikkel kapcsolatban. Az egyik leggyakoribb kérdés, ami felmerül, az az, hogy mennyibe fog kerülni az esküvő…

Így néz ki az esküvőszervezés útvesztője

Esküvői szolgáltatók gyakran tapasztalják, hogy az eredetileg tervezett 150-200 fős vendégsereg végül csak 80-100 főre szűkül. Ez azért van, mert az álom esküvő árával szembesülve sok párnak át kell gondolnia a terveit és korlátozniuk kell a költségeket.

Az esküvőszervezés során rengeteg időt és energiát fordítanak a párok a keresgélésre, információk gyűjtésére és azok szűrésére. Azok számára, akik nem rendelkeznek tapasztalattal az esküvői ipar területén, a szervezési folyamat elsőre könnyűnek tűnik, és úgy vélik, hogy nem kell szervezési ismeretet szerezni hozzá. Később azonban rájönnek, hogy rosszul feltételezték és hirtelen, válogatás nélkül esküvőszervezési tippeket keresnek.

Azonban érdemes megjegyezni, hogy az esküvőszervezéshez nem tippek kellenek, hanem tudás, a hogyan szervezd jól a saját esküvőd tudása, ami ma már könnyen hozzáférhető. Csak egyetlen kattintásnyira van az információ, amely segítséget nyújthat a pároknak a szervezés során. Link a leírásban

Az állandó keresgélés, az összefüggéstelen szervezési tippek „fogyasztása” bizonytalanságot okoz. Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy az esküvőt szervező párok gyakran az árakra koncentrálnak, mert nincs más mérlegelési szempontjuk ebben a bizonytalanságban.

Az esküvőszervezés útvesztője ezen szakaszában, amikor már teljesen összezavarták magukat a szervezési tippekkel, a különböző árakkal és díjakkal előjönnek egy korszakalkotó megfogalmazással.

Keressünk esküvői szolgáltatót elfogadható áron vagy megfizethető áron.

Nagyon könnyű belátni, hogy az elfogadható ár fogalma mindenki számára mást jelent. A megfizethető ár is teljesen mást jelent minden embernek. Úgy veszem észre, hogy az esküvőszervezés során van egy faramuci helyzet, ez az, hogy az ár kérdését megelőzi az az elvárás, hogy legyen minden tökéletes.

Mit gondolsz erről, neked is az az elvárásod, hogy tökéletes legyen az esküvőd? Írd meg a hozzászólásodat!

Amennyiben az az elvárás, hogy az esküvő egy emlékezetes esemény legyen, és minden tökéletes legyen, akkor a mérleg másik oldalán levő elfogadható ár nem illik oda.

Nem akarom, hogy félreérts és ebből azt vond le, hogy akkor lesz tökéletes az esküvő, ha számolatlanul költitek a pénzeteket!

Fény az esküvőszervezés útvesztőjében

Az esküvői szolgáltatások kiválasztása nem csak az árról szól, hanem a minőségről, a szakértelemről és az egyedi igények kielégítéséről is. Egy gyenge minőségű szolgáltatás vagy rosszul megválasztott szakember jelentősen befolyásolhatja az esküvő hangulatát és élményét.

Tehát a lényege a mondanivalómnak, hogy a lehetőségeidhez mérten olyan szolgáltatókat válassz, akik megfelelnek az elvárásodnak és az általuk képviselt stílusnak. Ezért nemcsak az árat, hanem a referenciákat, az előző munkákat és az ügyfél visszajelzéseket is érdemes alaposan áttekinteni.

Így jutsz ki az esküvőszervezés útvesztője fogságából

Ahhoz, hogy az álom esküvő valóra váljon, fontos meghatározni a prioritásokat. Ezzel a priorizálással balanszban tudod tartani a költségvetésedet.

Vagyis az esküvői költségvetésnek egyénre szabottnak kell lenni. Egyénre szabott költségvetést csak te tudsz magadnak készíteni. Az interneten fellelhető költségvetés, amit letöltesz nem egyénre szabott, ugye ez világos. Egyénre szabott akkor lesz, ha te csinálod meg. Az legyen világos, hogy a költségvetés elkészítését meg kell előznie a priorizálási feladatnak.

Az esküvő tervezési folyamat megfelelő kezelése segíthet abban, hogy a vágyott hangulatot és élményt érjétek el a neked megfelelő ár-érték arányban. (Figyelem: itt még esküvőTERVezési folyamatról beszélek!!)

Az esküvőszervezés nem mindig könnyű feladat, de nem kell egyedül végigjárni ezt az útvesztőt. Rengeteg segítség és forrás elérhető az online térben a ProMiGo felületen.

Itt vagyok és segítek neked, csak kérned kell.

Az esküvőszervezés lehet stresszel teli, vagy izgalmas és emlékezetes időszak is. A te választásod határozza meg, hogy melyik lesz rád jellemző, a stresszes, vagy az emlékezetes. Az emlékezetesben tudok neked segíteni megfelelő információval, támogatással, hogy képes legyél jól szervezni a saját esküvőd.

Zárszóként…

Ne feledd, hogy az ár csak egy része az egésznek, és az esküvő igazi értéke az emlékekben és az együtt töltött boldog pillanatokban rejlik. Tehát ne csak az árakat nézzétek, hanem az általános élményt és az esküvő valódi jelentőségét.

Az esküvőszervezés valóban lehet egy sötét útvesztő, amelyben könnyű eltévedni. De emlékezzetek arra, hogy bár vannak kihívások, a ProMiGo lehetőséget kínál a tökéletes megoldásra. Használjátok ki az elérhető információkat, tanácsokat és segítségemet, és ne féljetek kérdezni.

Az esküvőszervezés időigényes és néha kihívásokkal teli folyamat lehet, de ne feledjétek, hogy ez az időszak arról szól, hogy együtt építsétek a jövőtök alapjait. Élvezzétek minden pillanatát és higgyétek el, hogy a végeredmény egy olyan esküvő lesz, amely emlékezetes és szívetekben örökre megmarad. A ProMiGo pontosan ezt adja nektek.

Remélem, hogy ezek a gondolatok segítenek abban, hogy még jobban átéljétek az esküvőszervezés izgalmait. Az esküvőtök egyedülálló és személyes lesz, és érdemes befektetni az időt és energiát annak megtervezésébe. Bízom benne, hogy az álmaitok valóra válnak, és egy gyönyörű és boldog esküvővel kezditek el közös életeteket.

Pin It on Pinterest