Az esküvő szervezésébe évente sok ezren vágnak bele. Nekik készült az az esküvőszervezés lépéseit bemutató könyv, pontosabban 3 könyv, amit mindenképpen meg kell szerezned magadnak, ha esküvőt szervezel és másra nincs is szükséged.

Amikor felkerül az ujjadra a jegygyűrű és belevágsz az esküvő szervezésbe hirtelen stresszhelyzetbe kerülsz, mert egy ismeretlen világba lépsz, és azt szeretnéd, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.

Rengeteg kérdés cikázik a fejedben, de a legidegesítőbb az, ami mindig visszatér. Mire nem gondoltam?

Az eljegyzéstől az esküvő végéig tartó időszakban rengeteg feladat, tennivaló merül fel, vajon most, hogy menyasszony vagy és esküvőt szervezel, minden tennivalóval tisztában vagy?

Végre elérkezett a menyasszonyok segítő tündére, aki lézerpontossággal meghatározza az esküvőszervezés lépéseit, csak olvasni kell és csinálni és a vége egy mesés esküvő lesz.

Nem egy esküvői könyvről beszélünk, hanem háromról

Egymásra épülő tudással fogsz találkozni. Az első rész az eljegyzés és az esküvőd napját megelőző időszakot öleli fel. Ez a Hogyan Szervezd az Esküvőd könyv, mi csak HSZE könyvnek rövidítjük.

HSzE könyv

A második könyv az esküvő napját öleli föl, ez a Mesés Esküvő és hangoskönyv formátumban találod meg az oldalunkon.

Mesés Esküvő hangoskönyv

Felvetődik benned is a gondolat, hogy annyi mindenre kell figyelni az esküvő napján, hogy egy egész könyvet lehetett írni róla? Azért ez érdekes ugye?!

A harmadik könyv a lakodalmak világába kalauzol el és Mesés Lakodalom a címe. Látod ez a téma is kitesz egy könyvet, ezt elektronikus könyvként találod az oldalunkon.

Mesés Lakodalom e-könyv

Miért van az, hogy nálunk három könyv létezik, pedig az esküvőszervező téma ugyanaz?

  1. Tudd, hogy a könyvesboltban található esküvőszervező könyvek írója, vagy szerzője megszervezte az esküvőjét, esetleg a barátnője esküvőjének szervezésébe segített. Vagyis nagyon kevés gyakorlati tapasztalat megszerzése után egy reklámokkal és fotókkal telerakott könyvvel találkozol a könyvesbolt polcán.
  2. Nálunk az esküvői könyvek több mint 800 esküvői tapasztalat során felgyülemlett információból keltek életre.
  3. Nem csili-vili képekkel és reklámokkal telerakott könyvekről beszélünk, egy hangos könyvbe nehéz is lenne ezt megvalósítani:-)
  4. A gyakorlati tapasztalat elvitathatatlan, amit abból is látsz, hogy három részre kellett szedni a tudást.

A 4 indok elég magyarázat arra, hogy miért nincs senkitől semmi másra szükséged ahhoz, hogy mesés esküvőt szervezhess.

Szóval itt van az esküvői könyv, ami egymásra épülő esküvőszervezői tudást ad neked, ne keresd máshol, mert nem találod meg, csak itt a mesés-esküvő oldalon.

Nagy szerencséd van, hogy itt vagy, mert kidolgoztunk egy utat, hogy kiegészítő esküvőszervezői tudással együtt meg tudd szerezni magadnak ezeket az esküvőszervezési könyveket! Kattints erre a sorra és tegyél mindent úgy, ahogy leírtuk.

 

#meseseskuvo

Pin It on Pinterest