fbpx

Az esküvő szervezésébe évente sok ezren vágnak bele. Nekik készült az az esküvőszervezés lépéseit bemutató könyv, pontosabban 4 könyv, amit mindenképpen meg kell szerezned magadnak, ha esküvőt szervezel és másra nincs is szükséged az esküvőd előtt.

Amikor felkerül az ujjadra a jegygyűrű és belevágsz az esküvő szervezésbe hirtelen stresszhelyzetbe kerülsz, mert egy ismeretlen világba lépsz, és azt szeretnéd, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.

Rengeteg kérdés cikázik a fejedben, de a legidegesítőbb az, ami mindig visszatér. Mire nem gondoltam?

Az eljegyzéstől az esküvő végéig tartó időszakban rengeteg feladat, tennivaló merül fel, vajon most, hogy menyasszony vagy és esküvőt szervezel, minden tennivalóval tisztában vagy?

Végre elérkezett a menyasszonyok segítő tündére, aki lézerpontossággal meghatározza az esküvőszervezés lépéseit, csak olvasni kell és csinálni és a vége egy mesés esküvő lesz.

Nem egy esküvői könyvről beszélünk, hanem négyről

Egymásra épülő tudással fogsz találkozni. Az első rész a SIkeres Esküvőszervezés Titka ez adja meg azt, hogy milyen rendszerben kell gondolkodnod.#1-a-sikeres_eskuvoszervezes_titka-600x600w

A második az eljegyzés és az esküvőd napját megelőző időszakot öleli fel. Ez a Hogyan Szervezd az Esküvőd könyv, mi csak HSZE könyvnek rövidítjük.

#2-hogyan_szervezd_az_eskuvod-600x600w

A harmadik könyv az esküvő napját öleli föl, ez a Mesés Esküvő könyv.#3-meses_eskuvo-600x600w

Felvetődik benned is a gondolat, hogy annyi mindenre kell figyelni az esküvő napján, hogy egy egész könyvet lehetett írni róla? Azért ez érdekes ugye?!

A negyedik könyv a lakodalmak világába kalauzol el és Mesés Lakodalom a címe. Látod ez a téma is kitesz egy könyvet, ezt is elektronikus könyvként találod az oldalunkon.#4-meses_lakodalom-600x600w

Miért van az, hogy nálunk négy könyv létezik, pedig az esküvőszervező téma ugyanaz?

  1. Tudd, hogy a könyvesboltban található esküvőszervező könyvek írója, vagy szerzője megszervezte az esküvőjét, esetleg a barátnője esküvőjének szervezésébe segített. Vagyis nagyon kevés gyakorlati tapasztalat megszerzése után egy reklámokkal és fotókkal telerakott könyvvel találkozol a könyvesbolt polcán.
  2. Nálunk az esküvői könyvek közel 1000 (ezer) esküvői tapasztalat során felgyülemlett információból keltek életre.
  3. Nem csili-vili képekkel és reklámokkal telerakott könyvekről beszélünk, mert a cél, hogy megtanuld az esküvőszervezési lépéseket.
  4. A gyakorlati tapasztalat elvitathatatlan, amit abból is látsz, hogy négy részre kellett szedni a tudást.

A 4 indok elég magyarázat arra, hogy miért nincs senkitől semmi másra szükséged ahhoz, hogy mesés esküvőt szervezhess.

Szóval itt van az esküvői könyv, ami egymásra épülő esküvőszervezői tudást ad neked, ne keresd máshol, mert nem találod meg, csak itt a mesés-esküvő oldalon.

Nagy szerencséd van, hogy itt vagy, mert kidolgoztunk egy utat, hogy kiegészítő esküvőszervezői tudással együtt meg tudd szerezni magadnak ezeket az esküvőszervezési könyveket! Kattints erre a sorra és odakerülsz a könyvekhez, csak válogasd össze.

 

#meseseskuvo

Pin It on Pinterest