fbpx

Feltett szándékod, hogy jó esküvőt szervezz magadnak? Sőt olyan esküvőre vágysz, ami szívmelengető, barátságos. Legyenek majd vicces pillanatai és zökkenőmentesen menjen minden. Az is jó lenne, ha mindenki úgy emlékezne majd vissza az esküvődre, hogy jól érezte magát és milyen jó volt az egész.

Hogyan lehet jó esküvőt szervezni?

Emlékezz vissza arra az esetre, amikor a párod megkérte a kezed. Hogyan történt? Mit éreztél ekkor? 

Valószínűleg örültél, és ezért boldogság járta át az egész lényed.

Nézzünk másik esetet. Egy nem kellemeset. Érettségi vizsga, vagy az államvizsga. Mit éreztél?

Izgultál, lehet izzadtál. Nem volt kellemes, igaz?

Amit ki akarok hozni ebből az egészből az az, hogy ezek mind érzések.

Érzést nem tudsz adni, mert nem tudsz belemarkolni egy kupac boldogságba és azt odaadni. A jókedvet, a boldogságot nem tudod elraktározni, tartósítani és későbbre eltenni mondjuk egy befőttes üvegben.

boldog esküvő

Az érzést a körülmény hozza létre. Tehát, az a feladat, hogy olyan körülményt teremts, eszközök, emberek és különböző eljárások használatával, ami elősegíti a jó érzés kialakulását, ami a jó esküvőt alapozza meg.

Most, ha visszatérünk mondjuk a boldogságos eljegyzéshez, ott is volt eszköz, ember, eljárás, amiből meglett a körülmény.

Nem boldogságot kaptál, mert ez benned alakult ki, vagyis érzés lett!

Ami kialakította a gyűrű (eszköz), esetleg zene (körülmény), finom étel (eszköz), vagy esetleg vicces, meglepő környezet, esetleg a párod (ember).

A vizsgázós helyzetben a nem kellemes érzést a barátságtalan környezet, szigorú emberek, ellenőrzés alakította ki. Gondolom vizsgáztál már, szóval tudod miről beszélek.

Remélem érted, hogy hova akarok kilyukadni.

 

Jó esküvőt akarsz? Akkor eszközök, emberek, eljárások kellenek

Az esküvőd tekintetében az alapokat és feltételeket kell megteremteni, hogy kialakulhasson az az érzés, hogy milyen jó ez, de boldog is vagyok.

Azt a 65-70-75 dolgot, folyamatot kell jól összekoordinálni, ami egy átlagos esküvőhöz kell.

Amikor ezeket az eszközöket, eljárásokat, embereket jól koordinálod, vagyis jól szervezed, akkor teremted meg azt az alapot, ami magával fogja hozni azt, hogy az esküvődben levő személyekben kialakulhasson a jóleső, a boldogság érzés.

Mit kell tenned ahhoz, hogy jó esküvőt szervezz?
  • Eszközöket kell használnod,
  • Tudnod kell mikor, mit, kivel, hogyan, csinálj és
  • Hogyan legyen rendszerben az egész,

ezek harmóniája adja meg számodra a vágyott tökéletes esküvőt.

Ehhez érdemes tudni a saját esküvőd szervezésének a lépéseit. Ezt nem kell már kitalálni, mert megvan a ProMiGo erről szól.

Kérlek olvasd végig, mert nagyon-nagyon fontos infót fogok megosztani ezzel kapcsolatban, de előbb pár mondatot arról, hogy…

Mi is ez ProMiGo?

Ez gyakorlatilag az Esküvőreform keretében létrehozott háromlépéses esküvőszervezési módszer, aminek az a célja, hogy bárki képes legyen jó esküvőt szervezni.

3 Modul található benne, csak párat kiemelek a modulokból

Az első modulban történelmi, jogi alapok, alapfogalmak, terv készítés. Applikációk bemutatása, ami elengedhetetlen lesz a saját esküvőd szervezéséhez.

A második modulban foglalkozunk a költségvetéssel, vendéglistával, meghívóval, dekorral, tárgyalástechnikával, de nem sorolom föl mindet.

A harmadik modulban esküvői programtervet vesézzük ki, foglalkozunk a szertartással, miből mennyi kell kérdéssel.

Szóval teljesen komplett és komplex a ProMiGo. Közel 50 videós lecke vár rád, hogy jól tudd megszervezni a saját esküvőd.

Ami különleges az egészben, hogy az, hogy neked ez mennyibe kerül, tőled függ.

Ugyanis a felkészülést a saját ütemedhez tudod alakítani, mert online (videós) foglalkozással találkozol. Ez azt jelenti, hogy amikor időd van, akkor foglalkozol majd vele, így akár éjjel 2-kor is készülhetsz, hogy jól tudd majd szervezni a saját esküvőd.

Havi díja van, ami ha egy hónap alatt végzel akkor nem kerül 6 ezer forintodba. Ha most úgy gondolod, hogy te nem sietnél, mert még fél év van az esküvődig, akkor a féléves időtartam a neked való és ezzel két hét + 1 ajándék napot is kapsz.

És akkor a FONTOS amit előbb említettem: március 10-én a 5.999 Ft-os árat 20%-kal meg kell emelnem és 7.200,- Ft lesz az ára, de most még régi áron kapod meg és ha most lépsz, ez az ár garantált lesz neked, akár 3 évig is.

Tehát pár szóban összefoglalva: boldogságot nem tudsz adni, csak megalapozni tudod, a körülmények, eszközök és emberek ügyes összekoordinálásával, ami megadja azt az alapot, hogy a boldogság érzés kialakulhasson, amire aztán azt mondhatod, hogy jó esküvőt szerveztem.

Szó volt arról is, hogy mi az a ProMiGo, ahol azt tudhatod meg hogyan szervezheted jól a saját esküvőd a legelső lépéstől a legutolsóig. Ha erről bővebb infót szeretnél akkor katt ide és ott olvasd el.

Pin It on Pinterest