fbpx

Nagyon kedves, mindenkinek szórakoztató játék a kire jellemzőbb kérdések pároknak. Ezt a játékot több néven is ismerjük, ezért ezeket a megnevezéseket is megemlítem… Van, aki cipőemelgetős játéknak, van, aki Mister és Missis játéknak ismeri. Az elnevezésen kár is vitázni, hiszen a játék neve rejti a játék lényegét is.

Miért ilyen sikeres a kire jellemzőbb kérdések játék?

A kire jellemzőbb kérdések játék sikere abban rejlik, hogy a játékosokról szól. Nem másvalakiről, hanem róluk. A másik, hogy a játék nézőinek egy nagyon ősi igénye kerül előtérbe, ez pedig a kíváncsiság. Ugyanis ebben a játékban a kérdésre adott válaszból a játék nézője megtudhatja, hogy élnek a játékosok, szoktak-e vitatkozni, melyikük lehet a szerényebb, öntudatosabb… stb.

Az már csak a kérdéseken és a játékos pár nyitottságán múlik, hogy milyen mélyre engedik betekinteni az életükbe a játék nézőit.

Kik és hol játszhatják a kire jellemzőbb kérdések pároknak játékot?

Nagyon alkalmas és sikeres ez a játék az esküvőkben, de házassági évfordulón is remekül működik, nem beszélve arról, hogy Házaspárbaj néven több évadon keresztül tévéműsor is volt. A kik játszhatják kérdésre pedig egyértelmű a válasz. Párok, akik együtt élnek, de elképzelhető alternatíva lehet egy szülinapon, testvéreknél is.

Milyen a jó kérdés a Kire jellemzőbb játékban?

A kérdések összeállításánál érdemes könnyű, nem túl bizalmas kérdéssel kezdeni, majd bele lehet menni a pikáns részekbe és befejezésül inkább a vicces lazább vonalat érdemes követni.

Kire jellemzőbb kérdések pároknak

Úgy érdemes felépíteni a kérdéssorozatot a Kire jellemzőbb kérdések játéknál, mintha egy mélyinterjú lenne. Nem jó rögtön belevágni a „zaccosabb” részbe, mert nem lesz a játéknak szép íve, ezért nem fog jól sikerülni és izzadságszagú lesz, rosszabb esetben a játékosok megtorpanhatnak és nem fognak válaszolni, és akkor lőttek is a játéknak.

A Kire jellemzőbb kérdések pároknak játékhoz kérdés ötletek

Fő szempont, hogy a kérdésnek eldöntendő kérdésnek kell lenni. Az, hogy mit is jelent mindez, és ne menjünk bele a nyelvészkedésbe, segítségül álljanak itt a kérdőszavak. Ezek pedig a Ki? és a Melyikőtök? illetve a Kinek? és Melyikőtöknek? Ha ezeket a kérdőszócskákat használjuk, biztos eldöntendő kérdésünk lesz:-)

Ahhoz, hogy íve legyen a játéknak, mint ahogy fentebb írtam a lazább, inkább általánosabb kérdések szerepeljenek. Ilyenek például:

  • Ki vezet jobban?
  • Melyikőtök szokott bevásárolni?

A játék közepén jöhetnek a nehéztüzérségű kérdések. Ilyenek:

  • Kinek mocskosabb a fantáziája?
  • Melyikőtök a kezdeményezőbb az ágyban?

De lehet az ágyon kívül is izzasztó kérdést feltenni, mint például a:

  • Ki szereti jobban az anyósát?

Levezetésnek, pedig a szolidabb, romantikusabb, vagy vicces kategóriába tartozó kérdéseket érdemes feltenni. Ilyeneket:

  • Ki szemelte ki magának a másikat?
  • Melyikőtök csókolta meg előbb a másikat?

A Vőfély Megoldás oldalon összeírtunk csaknem 100, a Kire jellemzőbb kérdések pároknak játékhoz kérdéseket. Ha nincs ötleted, használd azokat. Kattints ide: Mr & Mrs játékhoz kérdések.

 

Pin It on Pinterest