fbpx

Amikor az esküvőszervezés elkezdődik, a párok életében felvetődik a kérdés, vajon mennyiért lehet megfelelő esküvői szolgáltatót találni? Valljuk be őszintén, hogy az esküvőszervezésbe belevágó párok egy ismeretlen világba érkeznek, hiszen az esküvő megszervezése nem tartozik a mindennapi rutinhoz, és esküvői szolgáltatásokat sem vesszük igénybe hetente. Most viszont megtudhatod, mennyibe kerülnek az esküvői szolgáltatások!

Megtaláltuk azt a felmérést, ami azt firtatja, hogy mennyibe kerül a különböző esküvői szolgáltatás. A felmérés készítője átlagos árakat tüntetett fel és megpróbálta közös nevezőre hozni a különböző területeket, hogy mérhetővé és átlagolhatóvá váljanak a számok.

Akkor lássuk, mennyibe kerülnek az esküvői szolgáltatások:

Esküvői fotós 197e Ft

mennyibe kerül az esküvői szolgáltatás

Esküvői videó, film 176e Ft

Ceremóniamester 151e Ft

Vőfély 90eFt

DJ 136eFt

Esküvői dekor 96eFt

Esküvőszervező 147eFt

Meghívó 39eFt

Sminkes 19eFt

Szertartásvezető 46eFt

A kutatás az esküvői szolgáltatók 2017-es árait mutatja be és rámutat arra is, hogy esküvői fotós tekintetében nem a budapestiek a legdrágábbak.

Mielőtt belevágnánk a nagy nap tervezésébe érdemes tudni, hogy az esküvői szolgáltatók díjazása hogy alakul, ugyanis a vészharangnak meg kell szólalni az esküvőt szervező pároknál, ha valamelyik esküvői szolgáltató jelentősen az átlagtól eltérő árat ad meg.

A kutatás nem teljes körű, ugyanis van még számos esküvői szolgáltatás, amit nem ölelt fel ez a felmérés. Csak párat említsünk az esküvői szolgáltatók közül, akik nincsenek itt: zenekar, személyszállító, ékszerész, éttermi szolgáltatások…stb.

Mindazonáltal nagyon örvendetes, hogy elkészül minden évben egy ilyen felmérés, mert iránymutatást ad azoknak a pároknak, akik az esküvőjüket szervezik.

Érdemes a kutatásról szóló írást is elolvasni, mert mi csak a számokat, a makacs tényeket vettük át. Az iránymutató trendeket, az esküvői szolgáltatóknál megfigyelhető változásokat, következtetéseket nem tettük a cikkünkbe.

Ez az írás a digilab. hu oldalán megtalálható kutatás publikációja alapján, a szerző engedélyével történt. 

Pin It on Pinterest