fbpx

2019.11.16-án lesz az Esküvők ünnepe, esküvői nyílt nap a Lurdy rendezvényközpontban

A rendezvény célja, hogy egy valóban tartalmas rendezvény legyen az esküvőre készülő pároknak.

Ugyanakkor az esküvői szakma szereplőinek is remek alkalom nyílik kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére.

A rendezvény látogatása a párok és a kísérőik számára ingyenes, Az első 150 regisztrált párnak kedvezményeket, ajánlatokat és apró ajándékokat tartalmazó ajándékcsomaggal készülnek a szervezők.

Kinek érdemes ellátogatni az Esküvők Ünnepe, esküvői nyílt nap rendezvényre?

Minden olyan párnak érdemes ellátogatni erre a rendezvényre, aki esküvő előtt áll. A Nagy Esküvői Nyílt Nap kötetlen, családias hangulatú rendezvény, csupa jófej esküvői szolgáltatóval.

Hazánkban sok igényes és változatos esküvői rendezvény közül válogathatnak az esküvőre készülő párok. Az esküvők ünnepe rendezvény kicsit más, mint egy esküvői kiállítás, ugyanis mellőzni a felesleges és túlzó reklámokat, és igyekszik valós, hasznos tartalmat adni a pároknak.

Mindezt ingyenesen, vagyis nincs belépődíj, napijegy és ilyesmi. Az esküvői nyílt nap baráti hangulata és légköre egyre vonzóbb a fiatalok körében, ezért sok szeretettel várnak a szervezők minden kedves érdeklődőt a szombati rendezvényre.

A rendezvényen mi is ott leszünk. Az esküvői nyílt napba több oldalon is betekinthetsz. Teszünk fel képeket a Mesés_Eskuvo insta oldalra, valamint a Mesés Esküvő facebook oldalra, de a VőfélyMegoldás név alatt is találhatsz majd képeket, továbbá egy összefoglaló cikket is készítünk a mesés esküvő honlapra.  

Pin It on Pinterest