fbpx

A sikeres esküvőszervezés titka

3 999 Ft

Cikkszám: 0010-1 Kategória:

Leírás

A Sikeres Esküvőszervezés Titka

Hogyan csináld hihetetlenül okosan, amivel elkerülöd, hogy minden nap fáradtan rogyj az ágyadba egészen az esküvődig, majd az esküvődön már csak azt szeretnéd, hogy legyünk már túl az egészen?

Ha arra vágysz, hogy nagyon jó esküvőd legyen, akkor meg szeretnék osztani veled egy igazán csodálatos hírt…

De előtte nézzük meg az aggasztó dolgokat…

ami rád leselkedik

Amikor „vakon” belevágsz az esküvőd szervezésébe, szinte kétségbeejtő érzéseid támadnak, mert gyakran elő fog fordulni, a hű erre nem is gondoltam és az erre is gondolni kell felismerés.

Emiatt folyamatosan pörgeted az agyad és létrehozol magadnak egy stresszes idegállapotot, mert ott fog motoszkálni a kisördög, hogy biztos mindenre gondoltam az esküvővel kapcsolatban? Mi lesz, ha valamit elfelejtek?

Idővel már ki sem tudod kapcsolni az elméd és minden gondolatod az esküvőd körül fog forogni. A párodat elkezded idegesíteni, a munkahelyeden pedig nem tudsz megfelelően a feladataidra koncentrálni.

Tény, hogy megtanultál írni, megtanultál biciklizni, síelni, úszni… sorolhatnám, hogy miket tanítottak meg veled, de az esküvő szervezést NEM TANULTAD sehol.

Mindez nem kell, hogy így legyen!

Mert az esküvődig levő időben az összes aktuálisan felmerülő feladatra felkészülhetsz. Nem kell amiatt aggódnod, hogy valami ki fog maradni az esküvő szervezése során.

Nyugodtan végezheted a mindennapi feladataidat, anélkül, hogy állandóan azon kellene aggódnod, hogy mire nem gondoltál az esküvőddel kapcsolatban és a munkahelyeden is a munkádra tudsz koncentrálni.

Emiatt felszabadultan telhet az esküvőig tartó idő és az érzés, hogy minden meglesz, mindenre gondoltam, megfizethetetlen. 

Valójában mostantól minden esküvőt szervező pár játszi könnyedséggel tanulhatja meg az esküvőszervezés elméleti lépéseit.

Hihetetlenül hangzik, de igaz. Mindjárt elmondom, hogy miért… de előtte engedd meg, hogy bemutatkozzam.

Nagy G. Csaba vagyok és 1996 óta tevékeny résztvevője az esküvők világának. Mára már közel 1.000 esküvő van a hátam mögött, alapítója és vezető tisztségviselője vagyok az Országos Vőfély Szövetségnek, valamint tagja vagyok az Esküvői Szolgáltatók Egyesületének. Férfiként elsőként jelent meg nyomtatásban 2017-ben a könyvem esküvőszervezés témában. Elsőként valósítottunk meg esküvőn, nemzetközi esküvői szokásokat felvonultató akadálypályát.

Mindig csodálkoztam, hogy a fiatal párok mennyire belefáradnak az esküvő szervezésbe és gyakran úgy érnek az esküvőjük napjára, hogy „legyünk már túl rajta”, csak „éljük túl” a napot.

Úgy gondoltam, hogy ennek nem kell így lenni, hiszen az életünk egyik legszebb napján inkább át kellene élni ezt a gyönyörű eseményt.

Rájöttem, hogy ebben nem a párok a hibásak, hiszen nem tanították meg nekik az esküvőszervezés lépéseit.

A célom az, hogy ezen változtassak és elérhető legyen az a tudás, amivel játszi könnyedséggel lehet az esküvőt megszervezni.

Kidolgoztam egy módszert, ami leköveti az esküvőszervezés időszakaszait. Majd a lépéseket külön könyvekbe írtam meg.

Azonban mindig úgy gondoltam, hogy hiányzik valami, a legelső lépés, az elmélet.

MOST végre elkészült

a Sikeres Esküvőszervezés TITKA című könyv. Ebbe sűrítettem bele azt a tudást, amiből megtudhatod, hogy

Mi az a 4 lépés, amit soha nem hagyhatsz ki, ha esküvőt akarsz. Mi az, amit ha kihagysz katasztrofális lesz minden. Mi múlik rajtad és hogyan csináld hihetetlenül okosan.

Hadd oszlassak el egy félelmet…

Ez nem egy divatfotókat tartalmazó esküvői kiadvány. Mindez tudományosan alátámasztott módszer mentén került kialakításra úgy, hogy a módszereket könnyedén beépíthesd a mindennapjaidba.

Mesélhetnék a kutatás és a könyvírás izgalmas részleteiről, de jobb dologról szeretnék beszélni. Arról, hogy

Mit várhatsz a SET-től.

Megtanulhatod, hogy mivel vezethetnek félre az interneten fellelhető esküvői oldalak. Meg fogsz hökkenni, hogy olyan tényekkel ismerkedsz meg, ami az esküvő tervezéséhez, majd szervezéséhez elengedhetetlen.

Ennek következtében egész más nézőpontból és rendszerben fogod látni az előtted álló esküvőszervezési feladatokat, ami megnyugvással fog eltölteni.

Nem tudom leírni azt a megkönnyebbülést, amit érezni fogsz, hogy a tudományos módszer, ami mentén végigvezetlek mostantól elérhető a számodra is.

Tehát, készen állsz az első lépésre, hogy megismerkedj a SET könyvvel? Nagy öröm a számomra, hogy megmutathatom neked, azonban van egy fontos dolog:

A Sikeres Esküvőszervezés TITKA könyv csak itt kapható, sehol máshol.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A sikeres esküvőszervezés titka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest