fbpx

Mesés Esküvő

3 999 Ft

Cikkszám: 0006 Kategória: Címke:

Leírás

Szét fogod tépni az összes esküvőszervezéssel foglalkozó könyvet, amikor te is tapasztalod, hogy a Mesés Esküvő könyv egy teljesen újszerű megközelítése az esküvőszervezésnek, amely nagyon gyakorlatias módon juttat el a mesés esküvődig. Olyan könnyű és automatikus fogásokat ismersz meg, mint amikor az autóvezetést tanulod.

A nagy napon pedig áldod magad – miközben a boldogságban fürdesz – hogy megkaparinthattad a Mesés Esküvő kiadványt.

Miről és kinek szól ez a könyv? Neked, aki keresi, hogyan szervezheti meg az esküvőjét melléfogások nélkül, egyszerű módszereket követve, merítve több száz esküvői tapasztalatból úgy, hogy esküvőben még csak vendég voltál (vagy még az se).

Meg fogod tudni, hogy

 • Az esküvő napjának a megtervezése nagyon-nagyon fontos, ezért kellenek a sarok időpontok, de mik ezek? (A sarokpontok elkerülhetetlenek, ezek nélkül összekuszálódik minden.)
 • Hogy épüljön fel a programterv? (Bizony kell majd B terv is!)
 • A jó forgatókönyv arra hivatott, hogy mindenki tudja a dolgát! (Vannak, akiknek TILOS odaadni, kik ők?)
 • Vajon milyen lehet egy alultervezett és egy túltervezett esküvő? (Mindegyik rossz, az biztos!)
 • Lánykikérés, menyasszonyi búcsú, szülőköszöntés mit jelentenek, honnan erednek? (Ezeket össze-vissza keverik, ami bonyodalmakhoz vezet, ezért jó tudnod.)
 • Útvonal, autós menet tervezésének rejtelmei, (csomó bosszúság okozója, ha erre nem ügyelsz)
 • Mik lehetnek a polgári házasságkötés extrém végletei (Nem ejtőernyős ugrásról szól!)
 • A polgári házasságkötésnél, a templomi ceremónián hova üljenek a szülők? Melyik oldalra álljon a menyasszony, hol üljek a vendégek? (Ezek hagyományokra, protokollra épülő dolgok)
 • Vannak olyan helyek ahol nem szabad csokrot dobni, de vajon miért?
 • A fényképezés kettő halmaza: a kreatív és az eseményfotózás. Mikor kell és mennyi ideig tart?
 • Betiltották a rizsszórást és a sziromszórást is… Tényleg? Miért? Vannak kivételek!
 • Nem akarod a vendégeket „feladat” nélkül hagyni? Csináld ezt!
 • Állatságok (Sokszor meglepetést okoznak.)

Esküvőt szervezni mindenki tud!? Ugyanúgy ahogy autót is mindenki tud vezetni, ha már megtanították a vezetésre. Engedd meg, hogy az oktatód legyek!

Amennyiben az elméletet tudod, vagyis a KRESZ-t, akkor jöhet a gyakorlati rész.

Előnyöd van akkor, ha olvastad a HOGYAN SZERVEZD AZ ESKÜVŐD a legelső lépéstől a legtökéletesebb esküvőig?, mert akkor a KRESZ-t már tudod.

A Mesés Esküvő a gyakorlati rész! Azonban NEM egy esküvőszervezői könyv, hanem idézem Katát (ő egy menyasszony, aki most már férjes asszony) „ez nem egy esküvőszervező könyv, sokkal több annálrengeteg olyat olvastam, amiket eddig máshol nem és problémát, dilemmát okozott, hogy mit hogyan kellene csinálni, a te anyagodban viszont egyértelmű választ kaptam…”  

(Kata nem kitalált személy, hanem hús-vér ember. A fotóját is megnézheted, nem stock fotó, ezt garantálom, mert igazi esküvői fotós készítette, nézd meg a vízjelet. Járj utána, ha nem hiszed. Ide kattintva indulhatsz el. Ja és még valami. A VőfélyMegoldás oldalon nincs általunk kitalált idézetnek, referenciának titulált kamu anyag.)

Szóval a legjobb tanács, rendeld meg a Mesés Esküvő kiadványt ha, esküvő témában kérdéseid vannak. Még arra a kérdésedre is választ kapsz, ami most még meg sem született a nagy szürke velőben, mert tudom, hogy később megkérdeznéd… Ezek a kérdések a következő kérdőszavakkal kezdődnek:

Hogyan? Milyen? Meddig? Hogy néz ki a? Ki? Mi? Melyik? Ki legyen? Mi az a? Hova?

Nézzünk pár példát:

 • Milyen programok legyenek?
 • Hogy néz ki a polgári házasságkötés?
 • Mi történik a polgári ceremónián?
 • Hova áll a vőlegény, az apukám…stb?
 • Ki a szertartásvezető?

Jöhetnek a kérdéseid…

Szeretnéd a Mesés Esküvő kiadványt, amelyik újszerű és roppant gyakorlatias módon tanítja meg neked azt, hogy lehet mesés az esküvőd? Akkor most nagyon egyszerű dolgod van!

Nyomd meg a ’Kosárba rakom’ gombot (fönt, bal oldalon a kép alatt van), majd utána a ’Kosár megtekintése’gombot, ez után pedig ’Tovább a pénztárhoz’

A Mesés Esküvőnek folytatása is van, hiszen az esküvőt követi a lakodalom. A Mesés Lakodalom kiadványunkról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Amennyiben megrendeled, a megadott e-mail címedre egy link fog érkezni, amire, ha rákattintasz, letöltheted az anyagot és már olvashatod is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mesés Esküvő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest