fbpx

ProMiGo teljes

65 990 Ft / 12 hónapok

Kategória:

Leírás

A ProMiGo (Profi Menyasszony Iskola Go), ahol azt tanulhatod meg, hogyan szervezd jól a saját esküvőd!

Teljesen az elejéről kezdjük, az alapoktól.

Találkozol alapfogalmakkal, történelmi áttekintéssel, jogi ismerettel, közösen szerkesztünk meghívót, költségtervet, vendéglistát, leltározunk, célt állítunk, és tervezünk ….

Megtervezzük közösen az esküvőd és a lakodalmad, szépen sorba, lépésről-lépésre…

Eközben mindent megtudsz a programtervről, a kellékekről, és hogy miből mennyi és mikorra kell, de tárgyalástechnikát is tanulsz, …stb.

Húúú, ez furcsa? Igen, hiszen nem találkozol máshol ilyennel, de ott nem is azt tanulhatod meg, hogy szervezd jól a saját esküvőd.

A ProMiGo videós leckéket tartalmazó felület, ami kifejezetten azoknak készült, akik a saját esküvőjüket szervezik, hogy nekik is lehetőségük legyen végre takarékosan, de nagyon hatásos fogásokat tanulva szervezni a saját esküvőjüket. 

Miért előnyös?

Nézz körbe és keress esküvőszervező tanfolyamot… Azt fogod találni, hogy 100-150 ezer forintba kerül. Általában 4 nap alatt „lezavarják” a tanfolyam indítói a képzést napi 2, maximum 4 órában.

Vegyük a a legkedvezőbbet, és 100.000,- Ft-ot költesz erre, az azt jelenti, hogy 4 nap kapcsolatod van, az napi 25.000,- Ft költséget jelent neked.

Ezzel szemben a ProMiGo felületet egy évig használod. Bármikor megnézheted ismét a leckéket. A saját tempódban, akár éjjel is tanulhatsz. Gyakorlatias leckéket találsz, tehát nem csak ledarálom, hanem közös munka folyik. 365 nap kapcsolat van közöttünk és bármikor kérdezhetsz, és ez csupn 180,- Ft befektetés magadba egy nap! 

Melyik a kedvezőbb?

Egy nap elkölteni 25.000,- Ft-ot, vagy 180,- Ft-ot?

Máshol nem találsz ilyet, mert ez az első és egyetlen hely, ahol azt tanulhatod meg, hogyan szervezd jól a saját esküvődet. 

Tedd a kosárba most és lendülj bele az esküvők világába!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ProMiGo teljes” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest