fbpx

Tudás nélkül nekiállni az esküvőszervezésnek olyan, mint zuhanó repülőből ejtőernyő nélkül kiugrani. Ha tudás nélkül állsz neki az esküvőd szervezésének az esküvődön a túlélésre játszol. Az esküvő nem a túlélésről, hanem a megélésről és a napotok átéléséről szól. 

Azt veszem észre, hogy jogászként, pénzügyesként, ingatlanosként, mérnökként, pedagógusként, de sorolhatnám a szakterületeket, tanultál sok évet, majd amikor elérkezik az eljegyzés, elfelejted, hogy mennyi mindent tanultál azért, hogy az lehess, aki vagy, és úgy gondolod, tudás nélkül állsz neki megszervezni az esküvődet.

Fogalmam sincs, mivel foglalkozol, de ha főiskolára, egyetemre jártál egy-két jegyzetet, könyvet el kellett olvasni, meg kellett tanulni. Igazam van, vagy nem hazudok? (Tudom, hogy igazam van, mert két diplomám is van.) Úgy emlékszem, a középsuliban is kellett ezt-azt tanulni… Vagyis TUDÁS nélkül nem lennél az, aki most vagy.

Miért gondolod, hogy az esküvőd szervezéséhez nem kell tudás?

Úgy gondolod az esküvő megszervezése pikk-pakk zsigerből megy, mert nem olyan nagy dolog?

Tudod az a veszélye az esküvő szervezésnek, hogy olyan könnyűnek tűnik, mert a külsőségek azt mutatják. Az esküvő napján, mindenki mosolyog, szép ruhába vannak az emberek, jókat esznek, isznak… Nincs benne semmi félelmetes.

Amikor eltervezed, hogy esküvőtök lesz, boldogan veted bele magad az egészbe, sajnos minden tudás nélkül.

Olyan ez, mint boldogságban fürödve kiugrani egy repülőből, azzal az érzéssel, hogy milyen csodálatos, meseszép hercegnőként az életed egyik legszebb élménye lesz, aztán zuhanás közben jössz rá, hogy az ejtőernyő (a tudás) hiányzik. Ez a felismerés FÁJDALMAS.

 

Ha tudnád, mennyire sziszifuszi, rendszerezős, szerteágazó tevékenység elvégzése vár rád, hogy mennyi bosszúságot, kétségbeesést, nézeteltérést kell kezelned magadban és másokban, nem kellene elmagyaráznom, hogy az esküvőd szervezéséhez nem szabad tudás nélkül nekiállni.

Amikor érzékeled, hogy mi a helyzet, kétségbeesett kapkodásként a neten keresel esküvőszervezési ötleteket, ha szerencséd van, az oldalunkon kötsz ki, ha nincs szerencséd, csomó menyasszonyból álló fórumon találod magad és ott aztán mennek a tanácsok…

 Ez pedig olyan, mint egy csoport, akik eszeveszett magasságból ugrottak ki és egymásnak adják a tanácsot, de a poén az egészben, hogy senkin sincs ejtőernyő. 😕 

Ha szerencséd van, ráakadtál az oldalunkra és nagyon bízom benne, hogy itt is maradsz, mert 23 év és több, mint 800 esküvő tapasztalatát adom át neked. Egy részét teljesen díjmentesen, egy részét természetesen ellenszolgáltatásért cserébe, hiszen te sem a levegőért jársz be a munkahelyedre, vagy rosszul gondolom?

Milyen tudással találkozol itt?

Olyan kiadványokkal, ami a gyakorlati megvalósításban segít. Olyan cikkekkel, ami ötleteket, tanácsokat ad. Találkozol esküvőszervezési vezetéselmélettel és esküvőszervezési szakmai kiadványokkal, hanganyagokkal, videókkal. Ezeket a kor követelményének megfelelően le is tudod tölteni.

Létrehoztam egy tanulási útvonalat, amiben az ejtőernyődet tudod elkészíteni. Vagyis a tudás megvan, és ezeket sehol máshol nem találod meg, csak itt. Kattints hát ide.

Pin It on Pinterest