fbpx

A boltok tele vannak adventi naptárral. Ezekre az jellemző, hogy mindegyik ablak alatt csoki lapul, így ez nem is izgalmas. Mi most egy olyan izgalmas adventi naptárat mutatunk, ami esküvőt tervező pároknak szól és sokkal izgalmasabb az uncsi adventi naptáraknál. Ez az ESZSZÉ adventi promóciós naptára.

Mi az ESZSZÉ adventi naptár

ESZSZÉ advent

ESZSZÉ adventi naptár

Adventi időszakba léptünk, ez kétségtelen. Az esküvői szakma elismert szolgáltatói által létrehozott egyesület az ESZSZÉ (ha nem tudnád mi ez a szervezet olvasd el a mesés-esküvő korábbi írását itt) kitalált egy izgalmas adventi naptárat, ami mostantól, vagyis december 01-től elérhető egészen január 31-ig.

Minden nap egy, néha kettő esküvői szolgáltató adventi akciós felajánlásával találkozhatsz. A szolgáltatók vegyesek, van fotós, videós, vőfély, ceremóniamester, dekoros, ruhaszalon, szertartásvezető, zenész, diszkós, virágkötő, meghívós, tánctanár… vagyis mindenkit elérhetsz, aki az esküvői szakmában mondjuk úgy, profi, hiszen az egyesület tagjai közé egy többlépcsős minőségi szűrőn keresztül lehet csak bekerülni.

Az egyesület vezetősége úgy tervezte, hogy a kinyitott ablakok nem fognak eltűnni. Tehát, ha hetente csak egyszer tudsz felmenni az ESZSZÉ oldalára, akkor is látni fogod az előző napok ablakait és ki tudod nyitni azokat is.

Hol találod az ESZSZÉ adventi naptárát

Az ESZSZÉ adventi naptárát ide, vagy a képre kattintva éred el, egészen január 31-ig. Amikor kinyitod az ablakot látni fogsz egy ajándékot, felajánlást. Az ablakban látod a felajánló honlapját, elérhetőségeit, e-mail címét, facebook oldalát és ami fontos, hogy látod a „kedvezmény kódját”.

Az esküvői szolgáltatóval vedd fel a kapcsolatot, hivatkozz a kedvezmény kódjára és zsebeld be a felajánlást.

Elárulom, hogy én láttam már a teljes listát, az összes felajánlást és emiatt azt mondhatom, hogy érdemes rendszeresen az ESZSZÉ promóciós oldalát látogatni, mert a legtöbb felajánlás valamilyen kedvezményt takar.

Ezek a felajánlások 15-35%-kos árkedvezményt takarnak, amiből az következik, hogy egy hárommillióba kerülő esküvőnél minimum 450 ezer forint marad a pénztárcádban. Azért ez nem mindegy.

 Láttam pár olyan felajánlást, ajándékot ami a fentinél kreatívabb (pl. a vőfélymegoldás oldalé ilyen). Igaz ez kicsit szubjektív, de majd, ha rendszeresen nyitogatod az ablakokat, akkor ebben megerősítesz, vagy nem 😊

A cikket írta: Nagy Gábor Csaba esküvőszakmai szakértő

Pin It on Pinterest