fbpx

Készülsz az esküvő szervezésre, vagy csak úgy belefogsz, miután megkérték a kezed? Keresel esküvőszervezéssel foglalkozó szakirodalmat? Kitől szerzel hiteles esküvőszervezési tanácsokat? Itt az ideje, hogy komolyan vedd az esküvődet és az esküvőd szervezését! Most itt van az esküvőszervezés összes titka.

Egy esküvő alaphangon 1.500.000 Forintba kerül, de inkább több és a határ a csillagos ég! Megfogalmazódott benned az, hogy ez azért sok pénz ahhoz, hogy csak úgy lesz, ami lesz alapon vágj bele az esküvőszervezésbe?

Még kérdezek, mert kérdezős kedvemben vagyok:-) Mindig ki tudtad húzni a szemed? Mindig tudtál sminkelni? Mennyi ideig próbálkoztál, mire jó lett? Gondolom sokat, hiszen meg kellett tanulni.

Az esküvőszervezéssel is próbálkoznál? Pedig több forog kockán, mint egy sminklemosó ára. Itt nem lehet próbálkozni, meg bénázni. Vagyis lehet, de az nagyon sok pénzedbe fog kerülni.

Kitől kapsz az esküvőszervezési kérdéseidre hiteles választ, útmutatást? A barátnődtől, vagy internetes menyasszonyi fórumon jársz utána, tapasztalatlan menyasszonyoktól várva a választ?

Hiteles információt akarok MOST (Ez a link már nem működik, lemaradtál az akcióról.)

 

Nem kérdezek többet, inkább megosztom veled, hogy itt van a szakirodalom. Készítettem egy összefoglalót kép formájában. Vedd elő a számológéped és add össze.

Számold össze!

Nem ugyanaz az eredmény, mint nekünk. Neked sokkal több jött ki. Ugye?

Beavatlak egy titokba. Neked is annyi lesz a vége, olvass csak tovább…

Azt a döntést hoztuk, hogy egy olcsó téli cipő áráért megkapja a tudást, aki komolyan veszi az esküvőjének a szervezését. Azt a tudást, ami több, mint 20 év esküvői tapasztalatát tartalmazza. DE CSAK AKKOR, ha egy bizonyos úton indulsz el ezen a honlapon, és végigjárod az utat.

A legjobb tanács, amit adhatok, hogy indulj el ezen az úton, olvasd végig minden betűjét, tedd azt, amire megkérünk és a végeredmény az lesz, hogy olyan esküvőszervezési tudáshoz jutsz, amit máshol nem találsz meg.

Ezek a kiadványok egymásra épülő tudást tartalmaznak, nem lesz elég az egyik, vagy a másik, ahhoz, hogy mesés esküvőt, majd mesés lakodalmat szervezz. Mindet szerezd meg, hiszen most tényleg nagyon kedvező az ajánlat.

Itt indulj el

EZ AZ AKCIÓ VÉGET ÉRT! KÁR, HOGY LEMARADTÁL RÓLA 🙁

 

 

Pin It on Pinterest