fbpx

ProMiGo havi előfizetés

(1 vásárlói értékelés)

7 199 Ft / hónap

Kategória:

Leírás

A ProMiGo (Profi Menyasszony Iskola Go), ahol azt tanulhatod meg, hogyan szervezd jól a saját esküvőd!

Teljesen az elejéről kezdjük, az alapoktól.

Találkozol alapfogalmakkal, történelmi áttekintéssel, jogi ismerettel, közösen szerkesztünk meghívót, költségtervet, vendéglistát, leltározunk, célt állítunk, és tervezünk ….

Megtervezzük közösen az esküvőd és a lakodalmad, szépen sorba, lépésről-lépésre…

Eközben mindent megtudsz a programtervről, a kellékekről, és hogy miből mennyi és mikorra kell, de tárgyalástechnikát is tanulsz, …stb.

Húúú, ez furcsa? Igen, hiszen nem találkozol máshol ilyennel, de ott nem is azt tanulhatod meg, hogy szervezd jól a saját esküvőd.

A ProMiGo videós leckéket tartalmazó felület, ami kifejezetten azoknak készült, akik a saját esküvőjüket szervezik, hogy nekik is lehetőségük legyen végre takarékosan, de nagyon hatásos fogásokat tanulva szervezni a saját esküvőjüket. 

Az előfizetés természetesen bármikor lemondható, így az első és egyetlen legköltséghatékonyabb hely, ahol azt tanulhatod meg, hogyan szervezd jól a saját esküvőd.

2023. március 10 után sajnos 20%-os áremelést szükséges véghezvinnünk. Ezt most ne hagyd ki, mert ha most lecsapsz erre és nem szünteted meg a tagságod, 2026-ig ezt az olcsó árat garantáljuk neked.

ProMiGo havi előfizetés termékről 1 értékelés

  1. Piros

    Összeszedett és nekem nagyon sokat segített..

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest