fbpx

ProMiGo havi előfizetés

(2 vásárlói értékelés)

14 990 Ft / hónap

Kategória:

Leírás

Fontos számodra, hogy a vendégeid az egyik ámulatból a másik ámulatba essenek, majd úgy köszönjenek el, hogy ilyen remekül még nem érezték magukat? Akarod, hogy páran megpukkadjanak az irígységtől, hogy neked milyen tökéletes lett az esküvőd? 

Akkor a ProMiGo (Profi Menyasszony Iskola Go), meg fogja adni ezt neked. Máshol nem tanulhatod meg, csak itt, hogyan szervezd jól a saját esküvőd!

Teljesen az elejéről kezdjük, az alapoktól.

Találkozol alapfogalmakkal, történelmi áttekintéssel, jogi ismerettel, közösen szerkesztünk meghívót, költségtervet, vendéglistát, leltározunk, célt állítunk, és tervezünk ….

Megtervezzük közösen az esküvőd és a lakodalmad, szépen sorba, lépésről-lépésre…

Eközben mindent megtudsz a programtervről, a kellékekről, és hogy miből mennyi és mikorra kell, de tárgyalástechnikát is tanulsz, …stb.

Húúú, ez furcsa? Igen, hiszen nem találkozol máshol ilyennel, de ott nem is azt tanulhatod meg, hogyan szervezd jól a saját esküvőd.

A ProMiGo videós leckéket tartalmazó felület, ami kifejezetten azoknak készült, akik a saját esküvőjüket szervezik, hogy nekik is lehetőségük legyen végre takarékosan, de nagyon hatásos fogásokat tanulva szervezni a saját esküvőjüket. 

Az előfizetés természetesen bármikor lemondható, így az első és egyetlen legköltséghatékonyabb hely, ahol azt tanulhatod meg, hogyan szervezd jól a saját esküvőd.

ProMiGo havi előfizetés termékről 2 értékelés

 1. Piros

  Összeszedett és nekem nagyon sokat segített..

 2. Márti

  Kedves Csaba!

  Nagyon sokat segített a képzésed. Az esküvőnket ahogy végig vezetted, az is elnyerte mindenki tetszését. Örülök, hogy rád találtunk.

  üdv.:
  Márti

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest