fbpx

ProMiGo féléves 55,5%-kal kedvezőbb

39 990 Ft / 6 hónapok

Kategória:

Leírás

Fontos számodra, hogy a vendégeid az egyik ámulatból a másik ámulatba essenek, majd úgy köszönjenek el, hogy ilyen remekül még nem érezték magukat? Akarod, hogy páran megpukkadjanak az irígységtől, hogy neked milyen tökéletes lett az esküvőd? 

Akkor a ProMiGo (Profi Menyasszony Iskola Go), meg fogja adni ezt neked. Máshol nem tanulhatod meg, csak itt, hogyan szervezd jól a saját esküvőd!

Teljesen az elejéről kezdjük, az alapoktól.

Találkozol alapfogalmakkal, történelmi áttekintéssel, jogi ismerettel, közösen szerkesztünk meghívót, költségtervet, vendéglistát, leltározunk, célt állítunk, és tervezünk ….

Megtervezzük közösen az esküvőd és a lakodalmad, szépen sorba, lépésről-lépésre…

Eközben mindent megtudsz a programtervről, a kellékekről, és hogy miből mennyi és mikorra kell, de tárgyalástechnikát is tanulsz, …stb.

Húúú, ez furcsa? Igen, hiszen nem találkozol máshol ilyennel, de ott nem is azt tanulhatod meg, hogy szervezd jól a saját esküvőd.

A ProMiGo videós leckéket tartalmazó felület, ami kifejezetten azoknak készült, akik a saját esküvőjüket szervezik, hogy nekik is lehetőségük legyen végre takarékosan, de nagyon hatásos fogásokat tanulva szervezni a saját esküvőjüket. 

A 6 havi időegységű (180 nap) szolgáltatásnak a havi időegységű előfizetéssel szemben az az előnye, hogy ha havi szintre vetíted, akkor nem 14.990,- Ft, hanem csak 6.599,-Ft a havi befektetésed abba, hogy megtanuld, hogyan szervezd jól a saját esküvődet. Vagyis ingyen használod több, mint 2 hónapig!

Természetesen az időegységen belül az előfizetés bármikor lemondható, így az első és egyetlen legköltséghatékonyabb hely, ahol azt tanulhatod meg, hogyan szervezd jól a saját esküvőd.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ProMiGo féléves 55,5%-kal kedvezőbb” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest